Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Микола Несенюк: «Чарівне слово для Путiна»

2022-03-25 19:09 Відомий футбольний журналіст Микола Несенюк залишив у Facebook черговий допис про терористичну війну Росії проти України. ... Микола Несенюк: «Чарівне слово для Путiна»

Відомий футбольний журналіст Микола Несенюк залишив у Facebook черговий допис про терористичну війну Росії проти України.

Микола Несенюк (фото: facebook.com)

Президент України чи не щодня, а часом по кілька разів на день висловлює бажання особисто зустрітися із кремлівським диктатором. Просто таки вимагає такої зустрічі і від самого головного ворога, і від тих хто довкола нього, і від тих, хто довкола нас.

Складається враження, що Зеленський знає якесь слово, яке точно вплине на співрозмовника і той після цього раптом змінить свою людожерську політику. Ніби варто лише залишити їх удвох і все вирішиться найкращим для усіх чином. Чи може таке бути? Навряд. Бо рішення, яке влаштовувало би усіх, нині не існує. Занадто далеко все зайшло. Ми ж не діти і розуміємо, що рішення на переговорах найвищого рівня приймається не безпосередніми його учасниками, а усіма сторонами. Це рішення має бути узгоджено із сотнями, може й тисячами людей та структур, які ці люди очолюють. І не тому що той чи інший лідер держави слабкий, а тому що рішення не досить прийняти. Треба щоб це рішення виконали!

Чи кожне рішення Зеленського ми всі готові виконати? Звісно, що не кожне. Так само і у них. Яким би повновладним не був московський диктатор, але на пропозицію втопитися у найближчій річці навіть покірний російський народ не погодиться. Можливі варіанти домовленостей між нами та агресором приблизно відомі і обговорюються щогодини усім світом. Реальних варіантів поки що не видно, як би цього нам усім не хотілося. Хіба що справді є таке чарівне слово, до якого дослухається наш ворог. Але навряд чи це слово знає Зеленський і більше ніхто. Скоріше навпаки — чарівне слово, яке принесе нам перемогу, маємо знати усі ми. І сказати його так, щоб у ворога не залишалося вибору. А Зеленський вже потім підпише все що буде треба…

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть