Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Англійський журналіст закликав Уельс та Шотландію віддати Україні путівку на ЧС-2022

2022-03-26 20:03 Англійський журналіст Джим Уайт закликав Уельс та Шотландію віддати Україні путівку на ЧС-2022. «Уявіть собі, якби ... Англійський журналіст закликав Уельс та Шотландію віддати Україні путівку на ЧС-2022

Англійський журналіст Джим Уайт закликав Уельс та Шотландію віддати Україні путівку на ЧС-2022.

«Уявіть собі, якби Україна потрапила на турнір у листопаді, що це могло б означати для морального духу в оточеній країні. Уявіть собі, як Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко вишикуються, щоб заспівати гімн України перед першим матчем групового етапу проти Бразилії.

Якою чудовою була б відповідь диктатору-вбивці в Кремлі, людині, яка добре знає, що пропонує чемпіонат світу з точки зору міжнародного престижу та визнання. Зрештою, він за допомогою хабарів отримав право на проведення останнього ЧС.

Як чудово було б уявити, як він спостерігає за тим, як світ вітає участь країни, про яку він говорить, що вона навіть не має існувати. А для бідних осаджених киян, харків’ян і маріупольців був би шанс на рідкісну мить втекти від російської агресії. Момент, коли світ згуртується заради них.

Уельс і Шотландія повинні залишитись осторонь і дозволити Україні поїхати на чемпіонат світу, хоч би як важко це було. Побачити збірну України у Катарі зараз бажають усі. Якби Шотландія і Уельс допомогли їм у цьому, то заслужили б величезну повагу та подяку.

Україна в Катарі — це те, чого зараз прагнуть усі. Це проблема для Уельсу та Шотландії. Можливо, якби обидві команди пропустили Україну та дозволили б їй пройти кваліфікацію автоматично, то це стало б наймудрішим рішенням.

Це мало б більше значення, ніж просто сигнал про підтримку. Це стало б правильною та змістовною заявою про підтримку.

Якби Уельс і Шотландія залишилися осторонь, то це було б одним із найбільш вражаючих рішень в історії спорту. Пожертвувати своїми цілями та амбіціями заради підтримки когось іншого... Це викликало б щиру та справжню повагу. Куди більша повага, ніж прохід на ЧС, де вони не вийдуть із групи», — написав журналіст.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть