Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

14 гравців та тренери «Прикарпаття» вступили до лав ЗСУ

2022-04-17 17:12 14 футболістів «Прикарпаття» і тренери івано-франківського клубу вступили до лав Збройних сил України. Всі вони вже ... 14 гравців та тренери «Прикарпаття» вступили до лав ЗСУ

14 футболістів «Прикарпаття» і тренери івано-франківського клубу вступили до лав Збройних сил України. Всі вони вже склали присягу на вірність українському народові.

— Був страх не те що служити, був страх не заважати, бо тут професіонали своєї справи. Вони добре знають, чим займатися. Це як взяти в професійну команду футболіста з району, він лише заважатиме. Це так само як і взяти футболіста в армію, який нічого не вміє. Саме це трохи стримувало — не бути тягарем.

Але коли нам військовий комісар пояснив, що нас будуть поступово готувати, дадуть ази та покажуть, як тримати зброю, воювати та захищати Україну, то ми прийняли рішення і вступили в ЗСУ.

Нас вже познайомили з автоматом: навчили розбирати, чистити та стріляти. Все поступово. Заходимо в караул, несемо службу, — сказав півзахисник «Прикарпаття» Василь Цюцюра.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть