Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Oлександр Поворознюк: «На х*й менi той Рафаїлов потрібний, щоб я йому погрожував?»

2022-04-21 17:13 Президент «Iнгульця» з Петрова Олександр Поворознюк висловив свою думку про колишнього генерального директора «Зорі» Сергія Рафаїлова, ... Oлександр Поворознюк: «На х*й менi той Рафаїлов потрібний, щоб я йому погрожував?»

Президент «Iнгульця» з Петрова Олександр Поворознюк висловив свою думку про колишнього генерального директора «Зорі» Сергія Рафаїлова, який, перебуваючи на Росії, підтримує її війну проти України.

Олександр Поворознюк

— Що буде з Рафаїловим — х*й його зна, але його не буде. Думаю, що взагалі. Чомусь мені так здається. Думаю, що коли він подивиться відео зі мною, то він або повіситься, або сам застрелиться. У нього оце старече дійшло до маразму, бл*ть, що він таку ху*ню почав морозити, що навіть сам не розумів, що він каже. Думаю, що він все розуміє. У нього ж в Україні родичів є багато, а ми його запросимо в гості.

Подумає, що я йому погрожую? На х*й він потрібен, щоб я йому погрожував? Я називаю речі своїми іменами. Виходить чувак на вулицю, а йому падає цеглина на голову. При чому тут Поворознюк, бл*ть? Виходить з дому, а до хвіртки граната прив’язана російська. При чому Поворознюк до російської гранати у Ростові-на-Дону? — сказав Поворознюк у коментарi Youtube-каналу «Бомбардир».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть