Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Президент «Порту»: «Мені вдалося найняти всіх тренерів, яких я хотів, за винятком Мірчі Луческу та Арсена Венгера»

2022-04-24 12:33 Президент «Порту» Жорже Пінту да Кошта розповів, що найняв усіх тренерів, яких хотів, за винятком Арсена Венгера та чинного наставника ... Президент «Порту»: «Мені вдалося найняти всіх тренерів, яких я хотів, за винятком Мірчі Луческу та Арсена Венгера»

Президент «Порту» Жорже Пінту да Кошта розповів, що найняв усіх тренерів, яких хотів, за винятком Арсена Венгера та чинного наставника «Динамо» Мірчі Луческу.

Мирча Луческу (фото: fcdynamo.kiev.ua)

«Мені вдалося найняти всіх тренерів, яких я хотів, за винятком двох. Одним із них був Арсен Венгер, який на той час був у „Монако“, і я вірив, що він стане чудовим тренером.

Інший, Мірча Луческу, який приїжджав сюди, у Порту, і вся ця історія була дуже смішною, тому що він зупинився в будинку сестри покійного Рейнальдо Телеса, де його ховали від ЗМІ два дні.

Сестра Рейнальдо приносила йому їжу, щоб він не виходив, бо хтось міг його побачити, і ми підписали контракт. Він був у бухарестському «Динамо» і сказав, що клуб дозволив йому піти, але «Динамо» не тільки не дало йому піти, але й вимагало велику компенсацію.

Потім «Піза» виплатила ту суму, що хотіло «Динамо», і він пішов. Він досі говорить зі мною про той епізод сьогодні, тому що коли він був тут, я подарував йому значок «Порту», ​​який він іноді носить.

Деякий час тому він приїхав у Португалію на канікули і на лацкані був значок, який я йому подарував. Мені було шкода, бо, як виявилося, він був чудовим тренером, і я в нього вірив. Ці двоє навіть підписали контракт за умови звільнення їх клубами», — сказав Пінту да Кошта.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть