Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег Кузнєцов: «Поки є шанс потрапити на Євро, ми будемо за нього боротися»

2022-04-24 17:41 Після поразки від поляків (2:3) в еліт-раунді Євро-2022 (U-17) наставник «синьо-жовтих» Олег Кузнєцов не втрачає оптимізму ... Олег Кузнєцов: «Поки є шанс потрапити на Євро, ми будемо за нього боротися»

Після поразки від поляків (2:3) в еліт-раунді Євро-2022 (U-17) наставник «синьо-жовтих» Олег Кузнєцов не втрачає оптимізму щодо шансів у боротьбі за вихід на чемпіонат Європи.

Олег Кузнєцов (фото: uaf.ua)

— Гра з Польщею підтвердила, що неможливо, не маючи ігрової практики та достатньої підготовки, привести колектив до спільного знаменника. Не хочу образити збірну Косова, але Польща виглядала сильнішою. Поляки мають хорошу команду, оскільки вона використала, по суті, усі свої можливості. Відразу було видно, що суперники перебувають у тонусі. Щоправда, третій гол ми привезли самі собі.

Тим не менш, за рахунку 0:3 хлопці добре себе проявили, почали рятувати ситуацію, забили два м’ячі… Більше того, було достатньо моментів, щоби ще відзначитися, але, мабуть, це був не наш день.

Сподіваюся, що за два дні до вирішального матчу проти Італії наші футболісти зможуть відновитися. Згадуючи кваліфікаційний раунд, коли ми у вирішальному поєдинку обійшли Португалію, віримо, що й зараз хлопці зрозуміють важливість ситуації. Ми навіть із ними жартуємо, що ви не можете без пригод. Будемо більше проводити індивідуальних бесід щодо готовності до вирішального протистояння. У будь-якому разі, у моїх підопічних не зникло бажання пробитися на чемпіонат Європи. Можу з упевненістю сказати, що без боротьби ми не здамося. Поки є шанс, ми будемо за нього боротися, — сказав Кузнєцов у коментарі офіційному сайту УАФ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть