Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віце-президент «Ворскли»: «Якщо новий сезон УПЛ не розпочнеться, то ми маємо забути про футбол на два-три роки»

2022-04-24 20:29 Віцепрезидент «Ворскли» Олег Лисак висловив свою думку про перспективи розпочати наступний чемпіонат України. Олег Лисак (фото: ... Віце-президент «Ворскли»: «Якщо новий сезон УПЛ не розпочнеться, то ми маємо забути про футбол на два-три роки»

Віцепрезидент «Ворскли» Олег Лисак висловив свою думку про перспективи розпочати наступний чемпіонат України.

Олег Лисак (фото: footballua.tv)

— На першому місці зараз стоїть тема досягнення миру в Україні. У деяких частинах країни напевно продовжиться воєнний стан, як це було з 2014 року. Інші області мають переходити до життя у нормальному руслі. Якщо протягом двох-трьох місяців буде скасовано воєнний стан на певних ділянках нашої країни, тоді є сенс говорити про можливість початку нового футбольного сезону.

Ми повинні в активному режимі комунікувати з УАФ, а вони, у свою чергу, з УЄФА. Потрібна політична воля, щоби футбол в Україні не зупинився. Можливо, на нас чекає падіння та зменшення бюджетних показників у рази. За песимістичного варіанта розвитку подій, нам буде необхідно будувати команду на молодих футболістах. Доведеться терпіти протягом трьох-чотирьох років, поки ці гравці стануть на ноги. Після цього рівень футболу може повернутись до колишнього. Якщо ми не розпочнемо новий чемпіонат, то ми маємо забути про футбол мінімум на два-три роки, — сказав Лисак.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть