Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зустріч із друзями напередодні матчу динамівських команд (ФОТО)

2022-04-28 17:37 Напередодні благодійного матчу в рамках європейського турне Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! ... Зустріч із друзями напередодні матчу динамівських команд (ФОТО)

Напередодні благодійного матчу в рамках європейського турне Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!») із загребським «Динамо», відбулася тепла зустріч представників хорватської та української сторін.

Фото: fcdynamo.com

Благодійну вечерю організували ультрас «Динамо» (Загреб) спільно з українським полком «Азов».

На зустріч прийшов посол України у Хорватії Василь Кирилич, а також було запрошено бойових офіцерів-хорватів, які воювали або зараз воюють на території України. Зокрема, на вечері був хорватський військовослужбовець повітряно-десантних військ, який бився за Україну в Бучі та Ірпені в лютому нинішнього року і незабаром планує повертатися до нашої країни до бойових дій.

Наш клуб був представлений асистентом головного тренера «Динамо» Огненом Вукоєвичем, віце-президентом з маркетингу Олексієм Паламарчуком, а також футболістами Володимиром Бражком та Антоном Болем.

Динамівці привезли клубні сувеніри, а також матчеві футболки, в яких футболісти сьогодні ввечері вийдуть на поле. Усі подарунки були передані на благодійні цілі. Учасники зустрічі складали пожертвування для України у спеціальний бокс, потім серед них як нагороду розіграли ці призи.

Також зазначимо, що на вечерю було запрошено ексфутболіста обох команд Йосипа Піварича. Він тепло поспілкувався з нашими гравцями та пообіцяв після матчу спуститися до них у роздягальню. Також на матчі очікується присутність ще одного хорватського екс-динамівця Єрко Лєко, він отримав запрошення та обіцяв приїхати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть