Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роман Яремчук: «Того, що росіяни роблять в Україні, не міг уявити в найстрашніших фантазіях»

2022-04-28 21:21 Форвард лісабонської «Бенфіки» та збірної України Роман Яремчук висловився про війну України з російськими окупантами. Роман ... Роман Яремчук: «Того, що росіяни роблять в Україні, не міг уявити в найстрашніших фантазіях»

Форвард лісабонської «Бенфіки» та збірної України Роман Яремчук висловився про війну України з російськими окупантами.

Роман Яремчук

— Перших два тижні я не розумів, що відбувається. Це для мене був шок. Чому я не хочу про це говорити, тому що я не уявляю, що переживають люди, які знаходяться в найгарячіших точках. Більше переживав за своїх близьких, сім’ю, сім’ю моєї дружини та друзів, яких у мене дуже багато в України. Це було переживання не за себе, а за своїх близьких. А те, що люди відчувають в найгарячіших точках, я навіть не зможу знайти слів, щоб це пояснити. Звичайно, було складно, мені Бенфіка запропонувала взяти перерву, скільки мені буде потрібно, щоб побути дома й відволіктися, але звісно я відмовився та тренувався з групою, як повноцінний футболіст.

Звичайно я розумів, що щось буде, але не думав, що їм вистачить розуму нападати на Україну з усіх сторін. Розумів, що можуть бути провокації в Донецькій та Луганській областях, але те, що вони підуть так і будуть таке коїти в нашій країні, я не міг уявити в найстрашніших фантазіях. Я у кіно такого не бачив, що відбувається зараз. Україна — це європейська держава. Не хочу називати країни, але ми не живемо там де Ірак, Іран, Афганістан, ми в центрі Європи. І як таке може відбуватися без покарання — для мене просто незрозуміло, — сказав Яремчук.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть