Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Володимир Шаран: «Думаю, після війни кількість команд в УПЛ зменшиться»

2022-04-28 20:25 Головний тренер «Миная» Володимир Шаран поділився враженнями від повернення до роботи з командою та висловився про ... Володимир Шаран: «Думаю, після війни кількість команд в УПЛ зменшиться»

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран поділився враженнями від повернення до роботи з командою та висловився про майбутнє українського футболу.

Владимир Шаран

— Дуже радий бачити тих гравців, які залишилися тут. Їх осіб 10-11, хтось поїхав, хтось ще приїде. Приємно, що вони підтримують фізичні кондиції щодня, працюють. З Кулієвим ми, звичайно, хотіли попрацювати більше. Те, що вони тут годинку грають у футбол, це не те навантаження, а ми хотіли б, щоб наш гравець засвітився та грав в основному складі молодіжної збірної України.

Ми, безумовно, думаємо тільки про те, щоб перемогти цих рашистів. Тому футбол зараз відходить на зовсім інший план. Але найголовніше — що ми думаємо про майбутнє, щоб розпочати наступний чемпіонат якомога скоріше. Усе буде залежати від того, скільки наших спонсорів, президентів клубів після війни будуть спроможні утримувати команди. Ми не знаємо, якою буде кількість. Думаю, що вона все одно зменшиться. Хоча в нас є непогані команди в Першій лізі, і я впевнений, що фінансово вони будуть так само стабільні.

Ми вдячні президенту і керівництву футбольного клубу Минай, що за два місяці хлопці отримали мінімальну заробітну плату. Ми прекрасно розуміємо, що в Україні йде дуже серйозна війна. Впевнені в тому, що футбольний клуб Минай буде існувати та сподіваємося, що ми будемо грати в Прем'єр-лізі, — сказав Шаран.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть