Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Італійське ЗМІ підписало вирок Супрязі

2022-04-30 17:39 Нападник «Сампдорії» Владислав Супряга не викликає довіри у журналістів із Генуї. Сьогодні «моряків» очікує принципове протистояння ... Італійське ЗМІ підписало вирок Супрязі

Нападник «Сампдорії» Владислав Супряга не викликає довіри у журналістів із Генуї. Сьогодні «моряків» очікує принципове протистояння із «Дженоа». Вибір правильного складу на гру з «россоблом» — головний біль для головного тренера «Сампдорії» Марко Джампаоло.

Владислав Супряга

Доведеться брати очки у найважливішому матчі, на який можуть вийти футболісти, які давно не грали: від Андреа Конті до Міккеля Дамсгорда і Владислава Супряги, пише видання Samp News 24. Воно стверджує, що данець Дамсгорд є кандидатом на вихід на заміну в другому таймі.

Щодо українця, то тут все не райдужно. Журналісти вважають, що нападнику не знайдеться місця у складі, якщо у його конкурентів не виникне різких проблем зі здоров’ям.

З моменту свого переходу з «Динамо» у лютому Супряга провів 22 хвилини у складі «Сампдорії» у дебютному матчі проти «Сассуоло» (4:0). Орендна угода Владислава дійсна до кінця сезону, але «блучерк’ят» має опцію викупу форварда.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть