Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Шахтер» показал новый дизайн своего автобуса. Логотип клуба и название команды на нём теперь в цветах флага Украины (ФОТО)

2022-08-20 09:23 Донецкий «Шахтер» обновил дизайн клубного автобуса. Теперь логотип и название команды на нём исполнены в цветах ... «Шахтер» показал новый дизайн своего автобуса. Логотип клуба и название команды на нём теперь в цветах флага Украины (ФОТО)

Донецкий «Шахтер» обновил дизайн клубного автобуса. Теперь логотип и название команды на нём исполнены в цветах флага Украины.

Соответствующее фото опубликовал в социальных сетях генеральный директор «Шахтера» Сергей Палкин. Отметим, что снимок сделан на фоне зданий, разрушенных оккупационной армией РФ.

Лучший комментарий

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
20.08.2022 15:52
На заборі також багато що написано, та намальовано! Але ми знаємо, що там знаходиться! Так і з автобусом кротів - малюйте, пишіть,показуйте та розповідайте про свій патріотизм до України! Але людей не обдуриш ні красивими картинками, ні написаними лозунгами - всі пам'ятаємо 2013-14 р., де ви показали на своїй шахтар-арені своє відношення і до гімну, та й до самої України! Чи ви забули про це? Згадую листопад 2004 року, коли під керівництвом вашого яника ( тоді прем'єр міністр), кушнарьова, колесника, тихонова та інших, ви в Северодонецьку Луганської області зібрали з'їзд депутатів та держслужбовців різних уровнів південних, східних та ще інших областей. Не буду писати хто там висиупав, та що говорили. Але ще тоді цей з'їзд проголосовав за те, щоб створити нову Південо-східну державу в формі Федеральної республіки, зі столицею в м.Харків! Згадали? Так що це тянеться вже не одне десятиріччя вашої "любові" до України!

Читать все комментарии (22)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть