Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Михаил Мудрик: «Я не смогу сказать «нет» «Арсеналу»

2022-10-27 08:38 Известный инсайдер Бен Джейкобс рассказал о желании полузащитника донецкого «Шахтера» Михаила Мудрика попробовать свои силы в ... Михаил Мудрик: «Я не смогу сказать «нет» «Арсеналу»

Известный инсайдер Бен Джейкобс рассказал о желании полузащитника донецкого «Шахтера» Михаила Мудрика попробовать свои силы в лондонском «Арсенале».

Михаил Мудрик

«Я не смогу сказать „нет“ „Арсеналу“. До зимы я игрок „Шахтера“, а дальше посмотрим», — приводит Джейкобс в своём твиттере слова Мудрика.

Напомним, по последней информации, «Шахтер» хочет выручить от продажи Мудрика не менее 70 млн евро.

При этом, если объединить все сообщения СМИ, то к молодому хавбеку «горняков» проявляют интерес следующие клубы: французский ПСЖ, английские «Ливерпуль», «Арсенал», «Ньюкасл» и «Эвертон», испанские «Реал» и «Севилья», а также итальянские «Милан» «Аталанта» и «Рома».

Лучший комментарий

auto--epitaph--king-crimson
Epitaph , King Crimson (Перевертун) - Эксперт
27.10.2022 11:12
як на мене - ще трохи ранувато . Мудрик рік тому , і Мудрик сьогодні - це зовсім різні люди . Раніше - курка без голови , але з понтами( які зовсім без ідей на продовження атаки) ; футболіст який зовсім не розумів як треба тактично захищатися і просто не вмів працювати у відборі м'яча . На сьогодні він краще в захисті не став , просто знаючи і бачучи його недоліки Михайличенко та Матвієнко стали значно серйозніше його підстраховувати . Завдяки команді Мудрик і зростає. На нього грають всі , і грають так як зручно саме Міші , і в результаті усій команді . Не факт, що в тому ж Арсеналі , чи то Ньюкаслі все буде будуватися навколо Мудрика , хоча зараз Арсенал саме і виглядає , командою та колективом . Команда за якою дивитися - отримувати насолодження . У них саме те , що зараз в Шахтарі - ніхто не тягне на себе ковдру , тільки все разів у десять більш якісно та професійно. Перехід куди-небудь, аби не залишатися в Україні може Мішу викреслити з футболу , бо якимось суперінтелектуальним креативом він не володіє. Всі його переваги та геніальні дії випливають з його швидкості яка дає йому можливість виграти простір і разом з цим час на прийняття рішень, як наприклад було з епохальним промахом Сікана . Міша може попасти в команду де його піддадуть ігноруванню , як це наприклад відбувається у збірній де головну скрипку грає Ярмоленко і тільки його правий фланг. Я не маю змоги бути на місці Михайла , або просто бути поруч. І все ж таки пропоную йому покращити гру у захисті і саме головне - вчи мову , не грай у комп'ютерні ігри як Коваленко. І так про що я , ага - вчи мову , не ставай посміховиськом безязиким , бо втратиш до себе повагу через незнання мови , а воно передається і на все інше , в тому числі і на футбол .

Читать все комментарии (5)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть