Игорь Суркис: «Андре действительно переходит в «Бордо»

Президент киевского «Динамо» Игорь Суркис подтвердил распространенную вчера информацию о том, что 20-летний бразильский нападающий Андре отдан в аренду французскому «Бордо».

«Действительно, к нам поступило предложение от „Бордо“ об аренде Андре. Мы решили принять его, чтобы не мариновать парня в запасе — может, там у него будет возможность получить нормальную игровую практику, — цитирует Суркиса „Газета по-киевски“. — Так будет лучше и для нас, и для футболиста. Есть в этом соглашении и пункт о праве выкупа. И действительно там идет речь о 10 млн евро».

Напомним, Андре перешел в «Динамо» летом прошлого года из бразильского «Сантоса», но за прошедшее с тех пор время так и не смог стать игроком основного состава своей новой команды.
Теги:
трансферы

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

74 комментария
Лучший комментарий
  • Ivan Dmytruk(SuperCup1975) - Наставник
    31.01.2011 09:33
    І я також думаю що Андре спочатку вже думав звалити...Чогоя так думаю?
    1) В одному з перших інтерв"ю сказав сам що Динамо для нього " перевалочна база" в сильний чемпіонат
    2)Зразу ж і сказав що укр. чемпіонат дуже складний і зовсім інший для нього
    3)В іграх які йому надавалися можно було хоть щось показати, а тренери так і не побачили нічого (І Ребров, і Мунтян не розуміли що у ньому Газза побачив.......А Лужному -мотора нашої команди, прізвище Андре краще в інтерв"ю не згадувати!!! Він аж вскипів коли спитали...(памятаєте відео " список 100 голденбоїв?".)
    4)Учорашня програма"Інший футбол" показавши його квартиру дали пересвідчитися що він вже давно на чумаданах
    5( І останнє....Ви бачили у якому стані динамівська форма? Він же малолітній шмарач-пофігіст......Зіжмакана , кинута як полова тряпка.....За то форма зб.Бразилії-поглажена,складена у пакетику...
    Я рахую, якщо людина не розуміє за яку команду вона грає-її не місце в команді.....

    Я не злопамятний і хотів щоб він заграв, але форму йому не вибачу... І якщо він колись і згадає щось про Україну , то це те що -Єдиний раз коли він вийшов на гру у майці зб.Бразилії, то це був проти України
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии