Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Шапаренко: «Лучший игрок матча — это вся команда»

2024-06-21 18:44 Полузащитник сборной Украины Николай Шапаренко прокомментировал в эфире MEGOGO победу нашей национальной команды над Словакией в ... Николай Шапаренко: «Лучший игрок матча — это вся команда»

Полузащитник сборной Украины Николай Шапаренко прокомментировал в эфире MEGOGO победу нашей национальной команды над Словакией в матче Евро-2024.

Николай Шапаренко. Фото: Getty Images

— Николай, поздравляем с победой! Вы признаны игроком матча. Поделитесь своими эмоциями.

— Мне очень приятно получить приз лучшего футболиста матча, но лучший игрок матча — это вся команда. Каждый бился друг за друга, ведь у нас не было права на ошибку. Все, кто сегодня вышли на поле — бились до последней минуты.

— Как удалось настроиться после пропущенного гола?

— Мы сохраняли спокойствие, не было никакого сумбура, главный тренер в перерыве указал нам как надо дальше прессинговать. Думаю, во втором тайме это было видно, мы забирали мяч у соперника.

— Как вам поддержка от болельщиков?

— Хочу поблагодарить ВСУ! Она наши Герои, наши защитники. Посвящаем эту победу им. Также благодарю болельщиков на трибунах и кто нас смотрел по телевизору. Они все заслуживают достойного результата, но тогда в первом поединке был просто не наш день. Мы победили ради них.

Лучший комментарий

Booh
Сергій К - Наставник
21.06.2024 18:58
Трубін – по першому тайму однозначний «Лев». Впевненою грою дав час «зграї голодних Чихуахуа» прийти до тями і перетворитися на футболістів національної збірної. Забарний – добре, особливо по другому тайму Матвієнко – не привіз, і на тому спасибі, хоча коли почав «жонглювати» м’ячем у воротарському майданчику було страшно. Тимчик – не супер надійно в захисті, але в атаці однозначно краще ніж Конопля в матчі з румунами. Не зупинявся, і врешті залишив фланг за собою. Зінченко – проспав гол, але виправився чудовою передачею на Шапаренка. Бражко – спочатку нервово, потім дуже сподобався. Десь завдяки йому та Ярмоленку з Тимчиком стався той перелом у грі. Мудрик – слабо. Ну хотілося б похвалити, але коефіцієнт корисної дії вкрай низький. З корисних дій можу пригадати гарний прокид суперника і своєчасний навіс на Довбика. Судаков – найкраще чим запам’ятався, це як морально пресував гравців суперника в кінцівці матчу. Старався граючи на оборону в кінцівці. В організації атак нічого не можу пригадати насправді корисного. Ярмоленко – молодець, справжній капітан. Не дав команді скотитися в тотальну гру другим номером. Шапаренко – гол плюс пас, що тут говорити. Шкода тільки що так довго «запрягав», бо до свого пострілу був мало помітний. Треба дивитися, можливо його активізація пов’язана з тим, що відбулася якась перебудова на полі і вони з Судаковим помінялись місцями. Довбик – слабо як для свого рівня, нажаль бачимо що про його «пічічі» усі почули і приділяють особливу увагу. Яремчук – красень, розібрався на всі 100% Зубков – слабенько, можна було б сподіватися на спроби забити третій, але нажаль свіжості в атаці він не добавив. Старанно працював на оборону, що вже добре. Талавєров, Сидорчук, Малиновський – мало що показали. Допомогли відстояти рахунок, хоча в кінцівці хотілося більшого контролю м’яча від наших. Було нервово. Підсумовуючи – молодці що виграли. Реброва можна похвалити, що вгадав з заміною Довбика на Яремчука і не побоявся зробити більшу ставку на гравців Динамо в цьому матчі. Відповідно дорікнути йому ж, що не взяв Кабаєва чи то Волошина на заміну Мудрику. Замість того ж Бондаря наприклад.

Читать все комментарии (27)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть