Mikhail Mudrik: „Nie mogę odmówić Arsenalowi”

Znany informator Ben Jacobs mówił o pragnieniu pomocnika Szachtara Donieck Mykhailo Mudrika, aby spróbować swoich sił w Arsenalu Londyn.

Michaił Mudrik

„Nie mogę odmówić Arsenalowi. Do zimy jestem graczem Szachtara, a potem zobaczymy – cytuje Jacobsa Mudrika na swoim Twitterze.

Przypomnijmy, według najnowszych informacji Szachtar chce zarobić na sprzedaży Mudrika co najmniej 70 mln euro.

Jednocześnie, jeśli połączymy wszystkie doniesienia medialne, zainteresowanie młodym pomocnikiem Pitmena wykazują następujące kluby: francuski PSG, angielski Liverpool, Arsenal, Newcastle i Everton, hiszpański Real Madryt i Sewilla, a także włoski Mediolan, Atalanta i Romowie.

0 комментариев
Najlepszy komentarz
  • Epitaph , King Crimson (Перевертун) - Эксперт
    27.10.2022 11:12
    як на мене - ще трохи ранувато .
    Мудрик рік тому , і Мудрик сьогодні - це зовсім різні люди .
    Раніше - курка без голови , але з понтами( які зовсім без ідей на продовження атаки) ; футболіст який зовсім не розумів як треба тактично захищатися і просто не вмів працювати у відборі м'яча .
    На сьогодні він краще в захисті не став , просто знаючи і бачучи його недоліки Михайличенко та Матвієнко стали значно серйозніше його підстраховувати .

    Завдяки команді Мудрик і зростає.
    На нього грають всі , і грають так як зручно саме Міші , і в результаті усій команді .
    Не факт, що в тому ж Арсеналі , чи то Ньюкаслі все буде будуватися навколо Мудрика , хоча зараз Арсенал саме і виглядає , командою та колективом . Команда за якою дивитися - отримувати насолодження . У них саме те , що зараз в Шахтарі - ніхто не тягне на себе ковдру , тільки все разів у десять більш якісно та професійно.
    Перехід куди-небудь, аби не залишатися в Україні може Мішу викреслити з футболу , бо якимось суперінтелектуальним креативом він не володіє.
    Всі його переваги та геніальні дії випливають з його швидкості яка дає йому можливість виграти простір і разом з цим час на прийняття рішень, як наприклад було з епохальним промахом Сікана .
    Міша може попасти в команду де його піддадуть ігноруванню , як це наприклад відбувається у збірній де головну скрипку грає Ярмоленко і тільки його правий фланг.
    Я не маю змоги бути на місці Михайла , або просто бути поруч. І все ж таки пропоную йому покращити гру у захисті і саме головне - вчи мову , не грай у комп'ютерні ігри як Коваленко.
    І так про що я , ага - вчи мову , не ставай посміховиськом безязиким , бо втратиш до себе повагу через незнання мови , а воно передається і на все інше , в тому числі і на футбол .
    • 1
Komentarz