"Barcelona zaoferuje Messiemu procent od dochodów klubu z tytułu sponsoringu

Zarząd Barcelony nadal szuka możliwości finansowego zainteresowania napastnika PSG Lionela Messiego powrotem na Camp Nou.

Lionel Messi, Getty Images

Według Managing Barca, Katalończycy przygotowują dla 35-letniego piłkarza kontrakt do 2025 roku w systemie 1+1 i z pensją na poziomie Roberta Lewandowskiego (2,17 mln euro). Argentyńczyk jest również gotowy na to, by zaoferować mu procent od wpływów sponsorskich klubu. Oficjalna oferta może zostać złożona już w tym tygodniu.

Warto dodać, że Leo odrzucił kontrakt wart 400 milionów euro rocznie, który niedawno zaproponowało mu Al Hilal.

0 комментариев
Najlepszy komentarz
  • Anatol' Ivanov(carnivora) - Наставник
    05.04.2023 22:44
    більше схоже на те, що шейхи починають поміж себе мірятись піськами - хто дорожчу іграшку купить.. якби стояло питання розвитку клуба чи футбола в цілому, то вони б набирали молодняк.. навіть того ж Мудрика.. якщо Челсі взіло, то Аліль якийсь не зміг би?? купи 3-4 "мудрика" і будуй команду... так нє, вони сходинка за сходинкою ідуть.. я не слідкую за їх розвитком подій але купують лише відомих і вже майже відіграних льотчиків.. я багато не знаю але вистачить трьох - Ярмоленко взяли через відомість в збірній України і те що пограв в Європі, КР7 - взагалі дорога іграшка.. а тут ще хочуть Мессі за 400 лямів.. арабські шейхи ще ті випендрьожники один поперд одного.. раніше вони скакунами мірялись, а зараз меншого рівня футболістами міряються, а більш вищого класу, то врям цілими клубами... але клубами не в пустині, а в Європі.. не вірю я в їх бажання розвивати футбол.. просто скакуни вже не в моді, а дорогий спорт, то є фктбол, от вони тут і міряються у всіх на очах своїми обрізаними пісюнами
    • 2
Komentarz