Andrij Łunin nie czuje zaufania Ancelottiego i może przenieść się do Arsenalu

Bramkarz reprezentacji Ukrainy i Realu Madryt Andrij Łunin może opuścić madrycki klub tego lata. Donosi o tym portal Cope.es.

Andriy Lunin. Zdjęcie: Getty Images

Według źródła, Lunin nie czuje zaufania głównego trenera drużyny Carlo Ancelottiego po decyzji włoskiego trenera o zwolnieniu Courtoisa w finale Ligi Mistrzów. Ukrainiec nie chce być jedynie dublerem belgijskiego bramkarza.

Teraz Lunin ma wątpliwości, czy powinien podpisać nową umowę z Realem Madryt, która będzie obowiązywać do 2029 roku.

Wiadomo, że sytuację tę chce wykorzystać Arsenal. Londyńczycy planują w najbliższym czasie złożyć Realowi Madryt ofertę transferu Lunina.

W ubiegłym sezonie Lunin wystąpił w 31 meczach Realu Madryt we wszystkich rozgrywkach.

0 комментариев
Najlepszy komentarz
  • Vas51 ° - Старожил
    12.06.2024 18:28
    Мені незрозуміла поведінка Анчелотті по відношенню до Луніна - з його подачі ,з Челсі, взяли в аренду з правом викупу воротаря Кепу... і цей макаронник спеціально, з початку ЧІ ставив його в ворота, причому публічно ігноруя Луніна, і весь час намагався їх зіштовхнути лобами. Але і Кепа і Лунін виявилися більш стійкими, чим цей макаронник.
    І тільки, дякуючи вболівальникам Реала та під їх тиском, а потім підключився і президент, макаронник почав ставити Луніна в основу!
    І все одно, завжди після пропущених голів, не з вини Луніна, завжди відкрито та цинічно критикував та принижував Андрія за пропущений гол!
    Така ж сама ситуація була, коли виздоровів Куртуа.
    Ця тварюка на прізвище анчелотті почав шантажувати Луніна, причому відкрито... але Слава Богу, що Куртуа виявився порядною людиною, та підтримав Андрія( згадайте декілька інтерв'ю від Куртуа).
    І останню крапку, цей італійський виродок, придумав хворобу Луніну та не поставив його в ворота у фіналі ЛЧ.

    Тому Андрій повинен самостійно прийняти рішення, та залишити Реал...від анчелотті йому не буде спокою!

    • 4
Komentarz