Mykola Shaparenko: "Najlepszym zawodnikiem meczu jest cała drużyna"

Ukraiński pomocnik Mykola Shaparenko skomentował transmisję MEGOGO ze zwycięstwa naszej reprezentacji nad Słowacją w meczu Euro 2024.

Mykola Shaparenko. Zdjęcie: Getty Images

- Nikolay, gratulujemy zwycięstwa! Zostałeś wybrany zawodnikiem meczu. Podziel się swoimi emocjami.

- Jestem bardzo zadowolony z nagrody dla najlepszego zawodnika meczu, ale najlepszym zawodnikiem meczu jest cała drużyna. Każdy walczył za siebie, ponieważ nie mieliśmy miejsca na błędy. Każdy, kto wszedł dziś na boisko, walczył do ostatniej minuty.

- Jak udało ci się dostosować po stracie bramki?

- Zachowaliśmy spokój, nie było zamieszania, trener powiedział nam w przerwie, jak dalej naciskać. Myślę, że było to widoczne w drugiej połowie, odebraliśmy piłkę przeciwnikowi.

- Jak ci się podoba wsparcie kibiców?

- Chcę podziękować Siłom Zbrojnym Ukrainy! To nasi bohaterowie, nasi obrońcy. Dedykujemy im to zwycięstwo. Chciałbym również podziękować kibicom na trybunach i tym, którzy oglądali nas w telewizji. Oni wszyscy zasłużyli na przyzwoity wynik, ale to nie był nasz dzień w pierwszym meczu. Wygraliśmy dla ich dobra.

0 комментариев
Najlepszy komentarz
  • Сергій К(Booh) - Наставник
    21.06.2024 18:58
    Трубін – по першому тайму однозначний «Лев». Впевненою грою дав час «зграї голодних Чихуахуа» прийти до тями і перетворитися на футболістів національної збірної.
    Забарний – добре, особливо по другому тайму
    Матвієнко – не привіз, і на тому спасибі, хоча коли почав «жонглювати» м’ячем у воротарському майданчику було страшно.
    Тимчик – не супер надійно в захисті, але в атаці однозначно краще ніж Конопля в матчі з румунами. Не зупинявся, і врешті залишив фланг за собою.
    Зінченко – проспав гол, але виправився чудовою передачею на Шапаренка.
    Бражко – спочатку нервово, потім дуже сподобався. Десь завдяки йому та Ярмоленку з Тимчиком стався той перелом у грі.
    Мудрик – слабо. Ну хотілося б похвалити, але коефіцієнт корисної дії вкрай низький. З корисних дій можу пригадати гарний прокид суперника і своєчасний навіс на Довбика.
    Судаков – найкраще чим запам’ятався, це як морально пресував гравців суперника в кінцівці матчу. Старався граючи на оборону в кінцівці. В організації атак нічого не можу пригадати насправді корисного.
    Ярмоленко – молодець, справжній капітан. Не дав команді скотитися в тотальну гру другим номером.
    Шапаренко – гол плюс пас, що тут говорити. Шкода тільки що так довго «запрягав», бо до свого пострілу був мало помітний. Треба дивитися, можливо його активізація пов’язана з тим, що відбулася якась перебудова на полі і вони з Судаковим помінялись місцями.
    Довбик – слабо як для свого рівня, нажаль бачимо що про його «пічічі» усі почули і приділяють особливу увагу.
    Яремчук – красень, розібрався на всі 100%
    Зубков – слабенько, можна було б сподіватися на спроби забити третій, але нажаль свіжості в атаці він не добавив. Старанно працював на оборону, що вже добре.
    Талавєров, Сидорчук, Малиновський – мало що показали. Допомогли відстояти рахунок, хоча в кінцівці хотілося більшого контролю м’яча від наших. Було нервово.

    Підсумовуючи – молодці що виграли. Реброва можна похвалити, що вгадав з заміною Довбика на Яремчука і не побоявся зробити більшу ставку на гравців Динамо в цьому матчі. Відповідно дорікнути йому ж, що не взяв Кабаєва чи то Волошина на заміну Мудрику. Замість того ж Бондаря наприклад.
    • 5
Komentarz