Віктор Вацко: «Голкіпер збірної Аргентини Мартінес відбитий наглухо, відморозок»

Теми:
Еміліано Мартінес, Сборная Аргентины

Коментатор Віктор Вацко в ефірі Youtube-каналу «Взбірна» висловив свою думку щодо голкіпера збірної Аргентини Еміліано Мартінеса.

Віктор Вацко

«Знаєте, на що я звернув увагу? На обличчя Еміліано Мартінеса перед ударом Чуамені. Показали його обличчя, його очі — він відбитий наглухо. Він просто відбитий чудак. Чуамені вийшов, 100 мільйонів, а показують обличчя Еміліано. Не знаю, що він їсть, що він курить, що він нюхає. Він просто на**р відбитий.

Парадокс у тому, що йому 30 років, а він у футбол грає третій сезон. Він завжди то сидить на банці в „Арсеналі“, то десь його відправляють по орендах. Він третій сезон грає в „Астон Віллі“. А потім, коли йому цю рукавичку дали... Ну не відморозок?», — сказав Вацко.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
сборная аргентины новости, эмилиано мартинес новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

20 комментариев
Кращий коментар
  • Jivago Doktor - Наставник
    21.12.2022 16:04
    Із кожним дописом-коментарем цього "експерда" все більше і більше упевнююся - це лисе чмо із наглухо відбитим залишком мозку.... Хто ти такий вацько, щоб лити помиї на чемпіона світу? Ти хоч соту долю його щоденної праці можеш собі уявити? Чи за які заслуги його взяли у збірну та ще і довірили пост №1??? Ти сам чуєш що ти мелеш своїм дурнющим язиком?
    • 4
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі