Мірча Луческу підтвердив, що київське «Динамо» гратиме в Бухаресті та пояснив такий вибір

Теми:
Мірча Луческу, Динамо, Чемпионат Украины, Лига конференций

Наставник київського «Динамо» Мірча Луческу заявив, що його команда проводитиме домашні матчі Ліги конференцій у Бухаресті.

Мірча Луческу

Головний тренер «біло-синіх» Мірча Луческу розповів, що клуб повідомив УЄФА про бажання грати в Бухаресті.

«Ми контактуємо з „Рапідом“. Вони погодилися. Побачимо, наскільки це рішення буде досягнуто. Я вважаю, що це найкраще, ми набагато ближче до України та міст, у яких гратимемо, ніж торік. Тоді було жахливо: 6−7 годин із Лодзі та Кракова до Львова, потім ще 6−7 годин до Києва. Було дуже важко, без підготовки, я весь час перебував в автобусі.

Стадіон „Джулешті“ дозволяє проводити міжнародні матчі. Думаю, це найкращий варіант», — цитують Луческу румунські ЗМІ.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
мирча луческу новости, динамо киев новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

20 комментариев
Кращий коментар
  • DK forever - Наставник
    03.07.2023 17:16
    Стадіон вартістю 39,5 мільйонів євро був побудований на місці колишнього стадіон Джулешті-Валентина Стенеску.Спортивна споруда відповідає вимогам стадіону 4 категорії УЄФА і пропонує 14 047 місць. Це включає загалом 250 місць для людей на інвалідних візках та їхніх супроводжуючих. Він обладнаний підігрівом газону та системою поливу та дренажу поля. Крім футболу, заплановані матчі з регбі. Новий стадіон має невеликий готель для розміщення гравців та офісні приміщення, а також пропонує умови для різноманітних інших видів спорту, таких як важка атлетика, бокс, боротьба, дзюдо, карате, теніс, волейбол, баскетбол і легка атлетика. Також є комерційні магазини, ресторани та клубний музей.

    Тут проходив фінал Кубка Румунії 2022.
    • 2
Коментувати