Батько гравця «Шахтаря» Роспутька: «У росії йому точно буде безпечніше»

Теми:
Шахтер

Юрій Роспутько, батько півзахисника «Шахтаря U-19» Олександра Роспутька, розповів про долю свого сина, який зрадницьки втік до росії.

«Поки що я не можу повідомити причину, чому Саша втік із „Шахтаря“. Я можу сказати, що в Росії йому точно буде безпечніше.

Інформація про прохання політичного притулку — неправда. Мій син його не просив. Він просто подасть документи на російський паспорт, як зробив би це на своїй батьківщині в Донецьку.

Зараз Сашу ні в якій команді чекати не варто. Він дуже втомився від усього. Він розслабляється і відпочиває поки що, а там подивимося», — сказав Юрій Роспутько в коментарі пропагандистському агентству REGNUM.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

36 комментариев
Кращий коментар
  • Jivago Doktor - Наставник
    16.10.2023 14:39
    Ще у першому повідомленні було сказано, що батьки цього щеняти живуть (чи проживають) на паРаші! Це по-перше. По-друге - цуценя просто подасть документи на отримання книжечки із двоголовю куркою-мутантом і сам перетвориться на мутанта і вже щасливим мутантом повернеться на рідний дамбас, от тільки не у спортивно-футбольній, а болотяно-військовій формі із чорним пакетиком у нагрудній кишені!
    І це сученя 9 років жило і забруднювало атмосферу у Києві... Не місце юзівчанам у столиці України!!! Хай би палкін та срнун змагалися у першості лднра... По суті своїй вони такі ж суки як і це цуценя!
    • 16
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі