Мальта — Україна — 1:3. Післяматчева прес-конференція. Сергій Ребров: «Упевнений, що ми повинні покращувати нашу гру»

Теми:
Сергій Ребров, Сборная Украины, Сборная Мальты, Евро-2024
Евро-2024 Мальта   Украина   17 октября 2023 в 21:45 на MEGOGO, Суспільне 371

У вівторок, 17 жовтня, збірна України в матчі відбіркового циклу Євро-2024 обіграла в гостях збірну Мальти — 3:1. До вашої уваги післяматчева пресконференція головного тренера української національної команди Сергія Реброва.

Сергій Ребров

Чому таким складним вийшов для збірної України перший тайм?

— У першому таймі ми самі собі створили проблеми, але вирішили їх після перерви. Програвали боротьбу, пропустили гол, проте зуміли повернутися в гру. Можливо, необхідність домогтися переможного результату занадто тиснула на нас. При цьому і збірна Мальти грала дуже компактно. Думаю, будь-якій команді було б складно справлятися з такою обороною.

Так, гра вийшла важкою, але результат у ній був дуже важливий для нас, і я вдячний хлопцям, що вони його здобули. Водночас я впевнений, що ми повинні покращувати нашу гру.

— Ваші емоції у зв’язку з першим голом Мудрика за збірну України?

— Усі ми його привітали. Це важливий крок для Михайла, він багато і довго старався, створював моменти і для себе, і для партнерів по команді. Радий, що він виявився безпосередньо причетним до цих важливих для нас трьох очок. Рухаємося далі.

— Як можете прокоментувати успіх молодіжної збірної України, яка вчора обіграла Англію? Чи говорили ви вже про це з головним тренером нашої «молодіжки» Унаї Мельгосою?

— Звичайно, ми всі задоволені. Привітали Унаї, це важливий результат для нього — команда тепер довірятиме йому ще більше. А сама ця перемога важлива для всієї України, тому що обіграти топ-команду Європи — завжди велике свято.

Олександр ПОПОВ

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

26 комментариев
Кращий коментар
  • Jivago Doktor - Наставник
    18.10.2023 10:42
    Перше і найголовніше - всіх із ПЕРЕМОГОЮ!!! Наразі це найголовніше!
    Друге і головне - проблеми другого спареного матчу нікуди не ділися і у чому тут проблема незрозуміло і для тренерських складів всіх скликань!
    Третє із головних - все ж таки підбір гравців до першої команди. Вперто місце у списку і складі має Матвієнко, хоча за індивідуальним рівнем він скоріше грає проти команди, а не за! Тим не менше - виходить стабільно і мудачить стабільно! Практично це ж можна сказати і про Зінченка - вже майже пів року він не показує свого рівня ні у збірній, ні у Арсеналі (у своєму сьогоднішньому клубі) і видно, що нічого з цим робити не збирається - набрати необхідну форму і вийти на попереній рівень. А при такому відношенні, купаючися у променях минулої "слави", він ризикую зірватися у круте піке! Практично це ж можна сказати і про Малиновського, і про Яремчука! Це вже четверо із основного стартового складу - тобто майже пів команди!!!
    Четверте із головних - виходять гравці на гру настільки сконцентрованими, що із перших же хвилин допускають суперника до своїх воріт і до виходів на гольові позиції! Це проблема чисто психологічна - всі починають із тремтіння колін, просто сковані психологічно, бояться зробити помилки через що ці помилки і роблять! І позиційні, і технічні!
    Добре, що здобули перемогу! Добре, що зберегли шанси на боротьбу за вихід у фінальний турнір! Але питань ще надто багато і до гравців, і до тренерів! І тому абсолютно погоджуюся із С. С. Ребровим - ми просто зобовязані покращувати нашу гру!
    • 8
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі