Кріштіану Роналду відреагував на восьмий «Золотий м’яч» Ліонеля Мессі (ФОТО)

Теми:
Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі

Португальський форвард Кріштіану Роналду прокоментував допис журналіста Томаса Ронсеро, який розкритикував вручення чергового «Золотого м’яча» Ліонелю Мессі.

«Привіт, друзі, що ми знали, те сталося — вони збиралися віддати ще один „Золотий м’яч“ Мессі. Він пішов завершити кар’єру в Маямі, але вже виглядав як пенсіонер у „ПСЖ“, щоб підготуватися до чемпіонату світу. Він виграв його, так-так, добре, але з 6 пенальті.

Чемпіонат світу був 10 місяців тому, у листопаді. У Мессі 8 „Золотих м’ячів“, але повинно було бути п’ять — він забрав їх в Іньєсти/Хаві, Левандовського, який виграв 6 трофеїв за один сезон, і Голанда, який був найкращим бомбардиром», — написав Ронсеро.

Роналду у коментарях відреагував емодзі:

Dynamo.kiev.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

40 комментариев
Кращий коментар
  • Іван - Старожил
    31.10.2023 17:29
    «Окрім Мессі, ніхто не мав нагоди отримати «Золотий м’яч». У мене по ньому немає ніяких сумнівів. Гвардіола правильно сказав, що треба зробити два «Золотих м’яча» – один віддавати Мессі, а інший розігрувати. За всіма компонентами футболу аргентинець знаходиться на голову вище інших футболістів. Тим паче, у нього немає провальних сезонів», – сказав Буряк в інтерв’ю «Українському футболу».
    Також знаменитий гравець та тренер додав такі слова стосовно аргентинця:

    «Мессі – це еталон майстерності, у нього взагалі немає слабких сторін. Ця людина робить видовище вже достатньо довгий час. Думаю, що такого футболіста світ ще побачить не скоро, при всій повазі до Мбаппе та Холанда».
    • 5
Коментувати