Владислав Ващук: «Що не матч, то судді на першій сходинці...»

Теми:
Владислав Ващук, Динамо, Кривбасс, Чемпионат Украины
Чемпионат Украины Кривбасс Кривой Рог Динамо Киев 12 ноября 2023 в 13:00 на Youtube ФК Кривбасс 337

Колишній захисник «Динамо» і збірної України, а нині військовослужбовець НГУ Владислав Ващук прокоментував суддівство в матчі 14-го туру чемпіонату України «Кривбас» — «Динамо».

Владислав Ващук

— Сьогодні, перш за все, вболівав за «Кривбас», а переживаю за «Динамо». На мій погляд, червоною карткою суддя поламав гру. Це не те, що треба робити в такому матчі. Треба було дати трохи більше інтриги. Я думаю, що м’яч рухався в напрямку від Ваната, я не розумію, яка тут червона картка. Судді потрібно було підійти до VAR і подивитися самому. Вони ж там перемовляються один з одним і це записується. Можливо, це варто розібрати.

Я хотів би сказати — що не матч, то судді на першому рядку. Учора вони придемали пенальті «Поліссю». Я не розумію, що відбувається. Треба брати все в інші руки. Італійці щось не справляються, — сказав Ващук.

Трибуна

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

31 комментарий
Кращий коментар
  • Стас ДК(llo-stanslav) - Наставник
    12.11.2023 23:27
    З репутацією Ващука буде складно йому наводити лад в судівському корпусі. А що до червоної картки, яка обурила Ващука, то торкання ззаду лівої ноги Ваната Безкоровайним було, про це навіть Безкоровайний не сперечався. Це торкання було свідомим, бо Ванат входив в штрафну і виходив віч-на-віч з воротарем. У Безкоровайного надія була що суддя дасть штрафний і жовту, але суддя дав красну, бо це був фол останньої надії.
    • 6
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі