Артем Довбик: «Ми з Циганковим спілкувалися з іспанцями про війну в Україні — вони в шоці. Через 15 хвилин їм уже не цікаво»

Теми:
Віктор Циганков, Артем Довбик, Жирона, Чемпионат Испании

Нападник «Жирони» Артем Довбик в інтерв’ю Sport Arena TV розповів про інтерес іспанців до російсько-української війни.

Артем Довбик

— Я була навесні в Іспанії. Мені здалося, що там люди взагалі не знають, що таке війна, що таке Україна. Тобто вони взагалі живуть трохи на іншій планеті. Ти живеш там зараз. Як ти бачиш, чи цікава Іспанії війна в Україні і все, що відбувається зараз в Україні?

— Я думаю, трохи вже люди якось спокійно ставляться до цього. Вони просто взагалі не розуміють, як воно. Ми спілкувалися, бувало. Одного разу ми спілкувалися, нас запитали з Вітею, ми їм пояснили — вони в шоці, туди-сюди. Але через 15 хвилин їм уже не цікаво. Тому я думаю, що зараз про війну вже всі забувають.

— Може, хтось із «Жирони» допомагав? Не знаєш, чи була допомога матеріальна Україні?

— Ні, я, чесно, не знаю.

Трибуна

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

9 комментариев
Кращий коментар
  • Здесь Динамо! Здесь! - Наставник
    25.11.2023 13:44
    Вадиме, а що має бути інакше? Там люди справді просто живуть, ніхто не гине, все це так далеко. Ну згадайте нас, ми сильно переймалися, коли рузьке нищили сирійців? Ми просто жили, бо у нас ніхто не гинув. Як би це не було нам тяжко приймати, наша війна для європейців це просто якісь незрозумілі жахливі новини з телевізора. Не забувайте при цьому, що досі багато з них не розрізняють українця і росіянина, особливо якщо українець розмовляє російською.
    • 8
Коментувати