Ікер Касільяс: «Лунін поки дуже молодий, і йому дуже складно конкурувати з Куртуа»

Теми:
Ікер Касільяс, Тібо Куртуа, Андрій Лунін, Реал, Чемпионат Испании

Легендарний воротар мадридського «Реала» Ікер Касільяс розповів, що він думає про конкуренцію на воротарській позиції цієї команди між бельгійцем Тібо Куртуа та українцем Андрієм Луніним.

Ікер Касільяс

«Те, що я скажу, — це моя особиста думка, тому що я не тренер. Вважаю, що Куртуа — номер один у нинішньому „Реалі“. Він був основним воротарем команди торік, а цього року він відновлюється. Я думаю, він дуже добре повертається на свій колишній рівень.

Я розумію Луніна, який провів чудовий сезон, і його гра сприяла виходу „Реала“ у фінал Ліги чемпіонів, але рішення приймає тренер.

Я радий, що Куртуа повернувся на чудовий рівень, і я радий, що Лунін показав, що йому теж можна довіряти. У Анчелотті є вибір, тому він повинен вирішити, що краще для команди. Лунін продемонстрував, що у нього є клас і що він може конкурувати з таким досвідченим голкіпером, як Кепа.

Лунін провів низку чудових матчів, але справедливо також і те, що в інших поєдинках він не був хорошим. Лунін день за днем продовжуватиме рости, але він поки що дуже молодий, і йому дуже складно конкурувати з Куртуа», — наводить слова Касільяса Mundo Deportivo.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 474

13 комментариев
Кращий коментар
  • Yevgen Borshch - Читатель
    23.05.2024 10:07
    тут складно не погодитись - у Куртуа є найцінніше для воротаря - досвід, а Андрій його тільки набуває
    мене не турбує що Куртуа буде грати у фіналі (майже впевнений в цьому), а турбує щоб Лунін постійно грав, бо без цього і досвіду не буде
    • 3
Коментувати