Сербське ЗМІ вимагає відсторонити Вацка від спорту за його спіч про «Партизан»

Теми:
Динамо, Партизан, Лига чемпионов
Лига чемпионов Динамо Киев Партизан Белград 23 июля 2024 в 21:00

У Сербії відчутно «підгоріло» від нещодавнього висловлювання українського телекоментатора Віктора Вацка про белградський «Партизан» у контексті протистояння цієї команди з київським «Динамо» у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Футболісти „Динамо“ повинні вийти на два матчі з цими пі**рами і розмазати їх по газону, закопати на**й під землю. Мені по**й, який футбол покаже „Динамо“ в матчах із „Партизаном“ — футболісти київського „Динамо“ зобов’язані просто на**й знищити цих пі**рів на полі», — сказав, зокрема Вацко.

Практично всі сербські ЗМІ відреагували на цей спіч, нервово називаючи його «скандалом», «ганьбою» тощо, але далі за всіх пішло видання novosti.rs, яке опублікувало матеріал із таким заголовком про українського коментатора: «Цю людину слід терміново відсторонити від спорту».

«Українські ЗМІ останніми днями багато писали про матчі „Динамо“ з „Партизаном“, особливо наголошуючи на національній нетерпимості, і більше за всіх це продемонстрував журналіст Віктор Вацко, який вельми відкрито продемонстрував свою ненависть до „Партизана“ і Сербії. Вацко і раніше сіяв ненависть. Таким людям не місце в спорті», — написало, зокрема, сербське ЗМІ.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1245 комментариев)

Підписників: 474

10 комментариев
Кращий коментар
  • a ui(a_ui) - Наставник
    17.07.2024 22:37
    Насправді було б непогано відсторонити футбольний клуб партизан від європейських спортивних змагань і нехай продовжують грати за порєбріком на вигаданих турнірах. І в вищезазначеному спічі просто не було б навіть необхідності
    • 6
Коментувати