«Довбик не коштує 40 млн євро», — колишній півзахисник «Роми»

Теми:
Артем Довбик, Рома, Жирона, Чемпионат Испании, Чемпионат Италии

Колишній півзахисник італійської «Роми» Стефано Імпалломені розповів, що думає про українського нападника іспанської «Жирони» Артема Довбика.

Стефано Імпалломені

«Усі чекали від Довбика вибуху на Євро-2024, а він голосно провалився. Його практично не було видно в грі.

Але це цінний футболіст, тому що випадково стати найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії не можна. Довбик — потужний форвард, як Лукаку, але його перевага в тому, що він реагує на вимоги тренерів. Довбик — ще один природжений лівоногий футболіст, це гравець штрафного майданчика, але при цьому він вміє грати на команду. З іншого боку, не варто очікувати від футболіста, що він вирішуватиме долю матчів тільки за рахунок своїх сильних індивідуальних якостей.

І з моєї точки зору, 40 млн євро — це занадто багато за Довбика. Хоча, якщо „Атлетико“ і „Рома“ готові за нього стільки платити, значить він має цінність», — наводить слова Імпалломені TMW.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1245 комментариев)

Підписників: 474

8 комментариев
Кращий коментар
  • Igor Korneev(igorgamer) - Эксперт
    26.07.2024 11:51
    Справа не у тому скільки він коштує, а у тому, що це прописана клаусула і по контракту тільки за таку суму його можуть викупити без усяких домовленостей з Жироною до завершення дії контракту, якщо, звісно, мають такі гроші і бажання самого гравця. Дуже дивно читати такі коментарі бувших футболістів, які не знають елементарних правил трансферів і контрактів :)
    • 2
Коментувати