Микола Шапаренко: «Моментів у нас було дуже багато. По такій грі ми заслужили на один забитий м’яч»

Теми:
Микола Шапаренко, Динамо, Зальцбург, Лига чемпионов
Лига чемпионов Динамо Киев Зальцбург Австрия 21 августа 2024 в 22:00 на MEGOGO 606

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко в етері MEGOGO прокоментував поразку команди у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів від «Зальцбурга» (0:2).

Микола Шапаренко. Фото: В. Раснер

— Миколо, «Динамо» атакувало, мало хороші моменти, але перемогти вдалось «Зальцбургу». Чому так?

— Моментів у нас було дуже багато, і по такій грі ми заслужили на один забитий м’яч. Ми не реалізували свої моменти, а «Зальцбург» реалізував. Ось і все. Австрійці добре оборонялись, їхні захисники блокували наші удари. Повторюсь, не зуміли реалізувати свої моменти. Будемо чекати на матч-відповідь, постараємось реабілітуватись.

— Наскільки швидкий пенальті на початку другого тайму зіпсував всі плани?

— Тренерський штаб у перерві нам вказав на наші помилки, і у другому таймі ми грали краще, але потім був нещасний випадок з пенальті — це футбол, таке трапляється. 0:2, хоча ми мали шанси відігратись.

— Чи задоволені ви тим, як команда зіграла сьогодні в цілому? 

— Думаю, наша команда сьогодні дуже гідно зіграла, був хороший початок, могли забивати. І в другому таймі теж. Цікава гра була, але, на жаль, ми програли. Футболісти вийшли на поле і дійсно грали, а не відбували номер, грали за емблему. Ми віддали всі сили заради того, щоб здобути гідний результат.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
динамо киев новости, зальцбург новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

9 комментариев
Кращий коментар
  • alex 69 - Наставник
    22.08.2024 00:43
    У Шапаренка немає поставленого удару.Сьогодні у нього було принаймні два моменти щоб забити,а він слабенько бив по центру воріт,прямо у воротаря.
    • 1
Коментувати