Віктор Вацко: «Якщо ще б рік тому хтось сказав вам, що Калюжний буде грати за збірну, більшість з вас запитала б, хто це»

Теми:
Іван Калюжний, Сборная Украины, Сборная Грузии, Лига наций
Лига наций Украина   Грузия   11 октября 2024 в 21:45 на MEGOGO, Суспільне 324

Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився своїми враженнями від гри півзахисника збірної України Івана Калюжного у матчі Ліги націй проти Грузії (1:0).

Віктор Вацко

«Якщо ще б рік тому хтось сказав вам, що Калюжний буде грати за збірну, більшість з вас запитала б, хто це. Людина два роки тому грала в Індії в клубі „Керала Бластерс“, а рік тому була непотрібна „Олександрії“ й здана в оренду в ЛНЗ. Його прогрес під керівництвом Ротаня просто дивовижний.

Калюжний мені дуже сподобався. Не розгубився психологічно. Іван зіграв просто, строго позиційно, нічого зайвого. Відібрав — віддав ближньому. Підстрахував, де потрібно сфолив. Все від простого, але надійно. У цій простоті й надійності була головна сила Калюжного, який давав силу командній грі.

Хто сподівався на такий рівень футболу у дебютному матчі за збірну від першого в історії футболіста „Олександрії“ в збірній? Тому я, аплодуючи Калюжному за гру, називаю його своїм „Левом матчу“ проти Грузії», — сказав Вацко у програмі «Вацко Live».

FootBoom
Теги:
сборная грузии новости, иван калюжный новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

7 комментариев
Кращий коментар
  • Major Just - Наставник
    13.10.2024 16:56
    Вітя, ти хочеш щоб і в цього гравця виріс німб (після одної гри!), як у Бражко і шапи? Ну, добре зіграв. Але не треба захвалювати, знаємо, що з ними потім відбувається!

    Трохи спущу на землю: з такою швидкістю вище Грузії грати буде дуже проблемно. А хапати руками за футболку по кілька разів за гру не дозволять! А так то молодець. Набагато краще Бражка.

    Тож, не треба лізти високо, грати на своїй позиції, нехай вище шапа не дуркує, а бореться (правда, сумніваюсь, що він здатний). А будеш грати за себе і за того парня з Маріка - будеш мати проблеми.
    • 1
Коментувати