Роберт Левандовськи: «Я не півзахисник, і це не моя робота — повертатися в захист»

Теми:
Роберт Левандовський, Сборная Польши, Сборная Португалии, Лига наций
Лига наций Польша   Португалия   12 октября 2024 в 21:45 2

Форвард збірної Польщі Роберт Левандовськи публічно розкритикував своїх партнерів по національній команді після програшу збірній Португалії у матчі Ліги націй.

Роберт Левандовськи

«Я не півзахисник, і це не моя робота — повертатися в захист, щоб отримати м’яч на власній половині... Можливо, я міг би зробити це на тренуваннях. Під час матчу мені потрібно бути ближче до штрафної суперника і чекати там кросів, передач, поки щось не станеться. Це те, що нам потрібно покращити або змінити.

І мова не лише про поєдинок з Португалією. Загалом, ми не часто володіємо м’ячем біля штрафного суперника, а роль нападника полягає в тому, щоб намагатися там щось зробити», — цитує Левандовськи портал Barcanewsnetwork.com.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
сборная португалии новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

4 комментария
Кращий коментар
  • Shapych - Эксперт
    14.10.2024 17:02
    Тотальний футбол - хороша штука, коли забивають всі. А коли від одного хочуть, щоб він і забивав багато і пахав у захисті, то нічого дивного, коли нема толку і там і там.
    Левандовський такого типу як наш Довбик - його треба вивести на дар толковим пасом, а в "Кадрі" такі кадри, що від них того пасу не дочекаєшся.
    • 4
Коментувати