Журналіст — про слова Вернидуба: «Тобто, грати в футбол, розважати людей — це ок. А от в Києві життя вирує на кістках воїнів»

Теми:
Юрій Вернидуб, Кривбасс, Чемпионат Украины

Журналіст Олександр Сажко прокоментував слова головного тренера «Кривбасу» Юрія Вернидуба щодо розваг під час війни.

Юрій Вернидуб

«Тобто, грати в футбол, розважати людей — це ок. А от в Києві життя вирує на кістках воїнів. Ок, так і запишемо.

І, знаєте, я не те що не згоден з Вернидубом. Іноді сам офігіваю по повній, що твориться, якщо необачно виходжу, наприклад, у вихідний прогулятися парком на ВДНГ. Мені з моїми розладами хочеться втекти звідти миттєво, бо в шоці від натовпу та кількості п’яних людей.

Але, ви ж самі працюєте в сфері розваг, яка робить рівно те ж саме. Люди збираються на стадіонах, вболівають, аплодують, кричать, радіють, п’ють пиво чи що міцніше. Чим це інше? Це ж та ж сама розвага, те ж саме життя вирує.

Тоді б вже піднімали питання доцільності проведення чемпіонату України. Бо розвага ж на кістках. Реально, так і є. Концерти — розвага на кістках воїнів. Фестивалі — розвага на кістках воїнів.
Футбол — розвага на кістках воїнів. Будь-який спорт — розвага на кістках воїнів. П’янки в пабах, яких безліч всюди — розвага на кістках воїнів.

Бо ми взагалі існуємо завдяки нашим воїнам. І що б ми не робили. Це факт», — написав Сажко в своєму телеграм-каналі.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
кривбасс новости, юрий вернидуб новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

6 комментариев
Кращий коментар
  • Стас ДК(llo-stanslav) - Наставник
    21.10.2024 19:02
    Там на фронті воюють, щоб життя в нашій країні та в наших містах було як в Європі, щоб люди їздили й ходили по відремонтованих дорогах та тротуарах, щоб працювали магазини та кафешки, щоб лунала музика в ресторанах та клубах, щоб на стадіонах грали в футбол та вболівали за свої команди. Ми воюємо й працюємо, щоб наша країна стала процвітаючою демократичною європейською країною з правами та свободами для особистості які є в демократичному світі. Ми й воюємо для того, щоб не жити в совковому концтаборі, де будуть ось такі вернидуби розказувати як жити, куди ходити, та заглядати під ковдру чи нема бува, там сексу.
    • 4
Коментувати