Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
auto-berlohy
Имя:
Berlohy
Статус:
Начинающий писатель (59 комментариев)
Зарегистрирован:
14.04.2018 19:11
Карма:
116
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 2

      Щодо півфінального матчу

      auto-berlohy Berlohy

      05.02.2022, 11:46

      Щодо півфінального матчу: коли зустрічають команди однакового рівня, то на перший план виходять дрібні деталі - там трішки не добіг, там трішки помилився в передачі, там трішки більше, ніж завжди мандражував і т.д. Часто такі ситуації перекриваються, так званим, "менталітетом переможця", коли незважаючи на помилки і нефарт, команда впевнена в перемозі і врешті-решт ця впевненість переростає в результат. Проте такий менталітет (не плутати з самовпевненістю і настроєм на гру) не купиш, не знайдеш, не набудеш за один день чи тиждень, він приходить сам з кожним переможним матчем і щоденною кропіткою роботою. Тому: наші хлопці - молодці, наші хлопці - топ, і ми, вболівальники, надіятимемося, що це не випадок і збірна знайшла стежку переможців. Перші підтвердження чи заперечення уже можна буде отримати у матчі за третє місце.

    • Убого

      auto-berlohy Berlohy

      21.10.2021, 11:37

      Убога Барселона убого переграла ще більш убоге Динамо.

    • 14

      Петракову

      auto-berlohy Berlohy

      13.10.2021, 11:21

      Петракову: якщо ти йдеш проти усього світу та здорового глузду зокрема і не викликаєш до збірної чи не найкращого гравця італійської ліги, то ти просто зобов'язаний вигравати такі матчі, як з боснійцями. Інакше це самодурство! Вперте самодурство!

      Петракову: якщо ти вважаєш, що контроль м'яча - це не наш стиль, у тебе "своя тактика, під яку не всі підходять", а на ділі ти просто граєш на контратаках (і це з ким?

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть