Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Депеш Мозг

2017-07-11 15:45 Театр, як відомо, починається із вішака. Футбольний чемпіонат, відповідно, з календаря. І що ми маємо? Скажу ... Депеш Мозг

Театр, як відомо, починається із вішака. Футбольний чемпіонат, відповідно, з календаря. І що ми маємо? Скажу одразу — такого головотяпства, як тепер, наш футбол ще не знав ніколи. За десять днів до початку змагань, а я пишу цю замітку 6 липня, не відомі ані дати, ані час проведення матчів першого туру. Немає в загальному доступі навіть регламенту чемпіонату. Маємо лише «базові дати» календаря, які шокують.

Перший тур — «Динамо» приймає в Києві «Чорноморець». Базовий день — 19 липня. Саме цього дня на «Олімпійському» концерт гурту Депеш Мод, про який було відомо за півроку. Тож «Динамо» має шукати собі стадіон деінде, заздалегідь втрачаючи кошти за квитки від потенційних глядачів. Дивимося далі — у десятому турі «Динамо» має приймати «Верес». Базова дата — 23 вересня. Ви будете сміятися, але саме цього ж дня на «Олімпійському» знову концерт — виступає співак Андреа Бочеллі. За все друге півріччя на «Олімпійському» лише ці два концерти. І саме на ці дні «прем’єр-ліга» призначає футбольні матчі за участю «Динамо», чиєю домашньою ареною офіційно є «Олімпійський».

Цікаво, скільки ще «футбольних бізнес— форумів» має провести наша «прем’єр-ліга», аби навчитися елементарно складати календар змагань на рівні фізрука дитячого табору? Не смійтеся: 14 липня буде саме такий «бізнес-форум». Дата «форуму» відома — дати футбольних матчів — ні.

Якщо додати до цього, що серед дванадцяти учасників чемпіонату щонайменше п’ятеро — «Шахтар», «Зоря», «Олімпік», «Сталь» і «Верес» є на найближчі кілька років «бездомними», тобто не мають постійного власного стадіону, то говорити про «футбольний бізнес» — це не сором, а щось більше. Як на мене, то це не можна назвати непрофесіоналізмом. Це очевидне шкідництво з метою зробити так, щоб футбольний чемпіонат України остаточно став нікому не потрібен.

Звісно, затяті футбольні уболівальники якось дізнаватимуться про дати, час і місце проведення матчів чемпіонату. Але буде їх ще менше, ніж у попередньому чемпіонаті. Залишається лише гадати, що закінчиться раніше — «прем’єр-ліга» в її нинішньому вигляді чи глядачі на трибунах?

Добре, що згадані концерти гурту Депеш Мод та співака Андреа Бочеллі проводить на «Олімпійському» не українська футбольна «прем’єр-ліга». Це значить, концерти відбудуться у визначені майже за рік наперед день і час, а трибуни будуть повні вдячних глядачів.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.07.2017, 15:45
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - Не состоялся
Верес Минай - : - 6 мая 18:00

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть