Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Новогоднее поздравление президента ФФУ Григория Суркиса

2011-12-30 20:15 Вашему вниманию новогоднее поздравление президента Федерации футбола Украины Григория Суркиса, которые приводит официальный сайт ФФУ. Новогоднее поздравление президента ФФУ Григория Суркиса
30.12.2011, 20:15

Вашему вниманию новогоднее поздравление президента Федерации футбола Украины Григория Суркиса, которые приводит официальный сайт ФФУ.

Дорогі друзі!

Ось і дочекалися ми 2012-го - року фінального турніру європейської першості, який улітку прийматимуть Україна та Польща. Передчуття великого спортивного свята й передстартове хвилювання остаточно змінили переживання з приводу того - чи встигнемо підготуватися як слід, чи впишемося в графіки, чи не зірвемо планів, чи засвідчимо свою здібність бути надійним партнером УЄФА.

Встигли! Й усім, хто причетний до цієї чергової перемоги, низький уклін від уболівальників, котрі діставатимуться нових ультрасучасних арен зручними шляхами, через реконструйовані чи збудовані за останнім словом техніки й архітектури вокзали та термінали. Це тисячоголосе «Дякуємо!» пролунає влітку різними мовами футбольних гостей України. А його відгомін українською ми чутимемо ще не один десяток років.

Ми зустрічаємо цей рік із особливими надіями та сподіваннями. Нашій національній збірній тримати відповідальний іспит - рідними стінами й статусом господаря ЄВРО-2012. Нещодавній аналогічний досвід юнацької дружини вийшов у підсумку «золотим». Давайте вірити, що перебування в штабі команди Олега Блохіна наставника того колективу 19-річних Юрія Калитвинцева стане ще однією складовою майбутнього успіху. Давайте вірити в те, що арени Києва та Донецька надихатимуть наших футболістів, підживлюватимуть переможною енергією, що вже акумулюється в уболівальницьких серцях їхніх співвітчизників - від Сяну до Дону.

Повірмо в свято, яке наближали спільними зусиллями. Повірмо в нашу збірну. Повірмо в себе. І в те, що новий рік неодмінно принесе нам усім нове щастя, нове добро й нові сонячні посмішки. В те, що справдиться найбажаніше, найзаповітніше.

Із Новим роком вас!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть