Спасибо жителям Запорожья или привет Белику

У запорожского Металлурга отобрали путевку в Премьерлигу и передали ее очередному дублю донецкого Шахтера! Кузница кадров для многих клубов вышки еще на сезон останется в Первой лиге, а очередной калиф на час в виде Севастополя будет дарить и дальше очки татарскому каганату!

В Запорожье печалька! А я почему-то рад этому!

Это называется расплата! В 2010 году жители Запорожской области с результатом 71,50% проголосовали против своего клуба в УПЛ! Бачили очі що брали!

Невже думали що вас не тронуть, що то там в Києві всі такі дурні і т.д. Але з вами ж так не буде... Ну не будуть же вони... Будуть! Вони будуть, а вас не буде!

Прогнозую переможця наступного сезону в Першій лізі - переможе донецький Олімпік!

Особливо порадувала реакція не все це нападника Металурга легендарного в українських масштабах Олексія Бєліка! А що ти собі думав, коли грав в Шахтарі? Обігрував за допомогою арбітрів клуби, все було гарно, там надавлять на арбітра, там на орендованих гравців і все гарно! Все гарно, бо ти ж обрав "правильну" сторону!

Тільки ось там тебе загубили як футболіста і ти тепер лідер атак клуба Першої ліги, а колись був надією всієї країни! Нарешті Бєлік, та власне ціла область Бєліків відчула себе по інший бік від "правильної" сторони.

Спасибо жителям Запорожья! Бачили очі що брали!

Автор: (eurocups)

Статус: Эксперт (5987 комментариев)

Подписчиков: 9

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Anton Pavlushko(eurocups) - Эксперт
    24.05.2012 23:31
    А у меня радость - в Верховной раде надавали по голове регионалу Колесниченко! К сожалению выжил, но наконец-то в Украине дают в рожу тем, кто против украинского языка!
    • 17
Комментировать