Мілевський попав під роздачу!

В мене сьогодні надзвичайно був тяжкий день і я вискажусь по поводу форми та відношеня до роботи зі сторони Мілевського!

В 2008-10 роках мені подобалась гра цього виконавця. Він міг і пас дати, забігти куди потрібно, корпусом зіграти та й забивав чимало. А от з попереднього сезону він підсів! Психологічно, мабуть. А то й не дай Бог на щось! Чи то він так зрадів поверненю Сьоміна, який найшов йому позицію на полі, та й подумав собі, що на авторитеті в команді йому місце в основі гарантоване! Навіть покупка Йдейе його не всколихнула, як грав так і грає. Пам"ятаю Мілевський міг зібрати навколо себе троїх конкурентів обійти їх, пробігти з м"ячем та віддати точну передачу. А вчорашній грі проти турків по полю ходила тінь Артема! І нетільки у вчорашніму матчі. Грати так не можна! Та жити так соромно! За таку заробітну плату на полі нічого нового не показувати... Навіщо в збірній такий гравець? Чи я помиляюсь? Чи це тільки мені не подобається його гра?

Автор: (dimon1252)

Статус: Старожил (827 комментариев)

Подписчиков: 0

111 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Прутян(prutyan) - Эксперт
    07.06.2012 11:01
    Миля уже давно имеет Суркиса на деньги, а нас на ожидания от него яркой игры. Нужно ли ему чемпионство? "Шахтер все равно бы выиграл". Это чьи слова?
    А и правда, а нахрен ему чемпионство если зряплата и так идет? Не будет премиальных ну и хрен с ними. Да, он может отдать хороший пас. Иногда. Так он у нас Хави Эрнандес или нападающий? Хотя, с таким тренером можно не напрягаться, ведь это все рабочие моменты.
    • 20
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии