Конференция Вацка!

Зашел на один из сайтов, где есть конференция комментатора Виктора Вацка. Ему задали вопрос о том, что он думает о фанатах, которые вылили кучу грязи на поражение Сборной Украины от Австрии, и за кого он еще будет болеть на Евро кроме Украины- далее прямая цитата:

Знаєте, мені абсолютно нецікава думка "псевдофанів" збірної України, які після перемоги над естонцями готові канонізувати Блохіна і віддати нашій збірній кубок Анрі Делоне, але з поразкою Австрії ладні всіх, хто причетний до цієї команди, змішати з лайном.

а) Це всього-лиш контрольні матчі. І результат їх має значення в останню чергу. Найважливіше - відповідність малюнку гри до того, яким його бачить тренерський штаб в ідеалі.

б) Збірна України - одна із найслабших за всіми рейтингами серед учасників Євро. Вона ніколи не проходила успішно відбір до такого турніру. І не факт, що пройшла б зараз. Збірна України - аутсайдер, глобально кажучи. І її можливий успіх утурнірі будуть розцінювати не інакше, як сенсацію. 

Так от уся країна повинна об*єднатися і молитися за те, щоби цій жовто-синій сенсації було місце на Євро-2012!

А вы как думаете, есть ли у Украины шанс выйти из нашей группы, только не как патриоты и заядлые болельщики сборной Украины скажите, а реально смотря на вещи, хотя бы по игре?

 

Автор: (shushpanchik)

Статус: Опытный писатель (479 комментариев)

Подписчиков: 0

16 комментариев
Лучший комментарий
  • Sergo(Sergo) - Опытный писатель
    07.06.2012 10:45
    Объективно Вацко прав. Выйти могут, но только на морально-волевых качествах и запреденьной концентрации и мотивации. По мастерству мы конечно отстаем.
    Но верим, надеемся и ждем:)
    • 10
Комментировать