Почало доходити.

Так вже люди влаштовані: до когось доходить швидше, до когось доходить повільніше.

Після вчорашнього, здається, число тих, до кого почало доходити значно зросло.

Тут все шукають, "знаходять" та звинувачують зовнішніх ворогів, які "мєшают нам жить". Іде боротьба і з внутрішнім ворогом - зрадниками, які осмілюються говорити щось погане про улюблену команду.

Сподіваюся після вчорашнього почне доходити, що проблема невдач ДК не в кротахахметовихденісовихколомойських, а десь в середині самої  команди.

І справа точно не в тренері, бо Динамо так грає останні 7-8 років (згадайте хоча б два анти-рекордних сезони в ЛЧ, які здається ще ніхто не зміг перевищити. Семін, це людина, з якою команда дійшла до 1/2 КУЄФА. Тож не варто його робити козлом відпущення.

Особисто я говорив, говорю і досі тримаюся думки, що справа в самих гравцях, які по їх глибокому переконанню досягли вже всього в житті. Їм тупо впадлу грати. Для них футбол давно вже став обтяжливим обов'язком, який заважає вести легкий і веселий стиль життя (гроші ж дозволяють).

Усій команді давно пора покаятися перед вболівальниками і всією країною, а потім засучити рукава, стиснути зуби і пахати до сьомого поту.

Що стосується нас, вболівальників, то ми маємо право і повинні вимагати справжньої майстерської гри, самовіддачі, боротьби в кожному матчі та ігровому епізоді. 

Нам теж давно пора показати, що миритися з відвертою зневагою з боку команди по відношенню до нас ми більше не будемо.

Автор: (dimicandum)

Статус: Старожил (665 комментариев)

Подписчиков: 0

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Саша(Alexandr_SP) - Эксперт
    15.07.2012 17:44
    Со временем и Казанова становится импотентом, может состарился Палыч?
    • 4
Комментировать