Динамо – хто винен?

Перший офіційний матч Динамо позбавив мене ілюзій. Ілюзій, що «те» Динамо повертається . Замість комбінаційної, яскравої гри  я побачив навіть не гру! Це не можна назвати грою!! То як так вийшло що найкращий клуб східної Європи до такого докотився?

 Дехто може сказати, що рівень гравців низький. Звісно, є свої аруни , нінковичі, та сільви, проте хіба це ключові гравці? НІ. Ярмоленко, Гусєв, Вукоєвич, Хачеріді, Браун, Гармаш, Коваль, майбутня зірка Дуду  +  не останні представники чемпіонатів Англії, Іспанії та Італії – що це за гравці??  Це гравці рівня плей-офф Ліги Чемпіонів!!   

Я думаю, ви зрозуміли до чого я веду. Проблема у тренері.  Сьомін як тренер вичерпав себе ще після першого заходу.  Тому  головним винуватцем ніякої гри Динамо, на мою думку, є саме він.

Автор: (ser07)

Статус: Читатель (0 комментариев)

Подписчиков: 0

19 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrew Panchenkoni(Pan4enkoni) - Начинающий писатель
    20.07.2012 12:51
    Блог об очевидных вещах, которые понятны каждому посетителю этого замечательного сайта....Остается терпеть и ждать, наверное...предположу, что отставка Семина не за горами. Только не хотелось бы, чтобы это было ценой непопадания в Лигу Чемпионов ...
    • 2
Комментировать