По суті.

По суті є одна ідея яку я давно вже намагаюся висловити різними словами і спробую ще раз  Просив би відповідати також по суті.

У мене є знайомий, який вболіває за ДК останні років десять, тобто одразу після того як ДК навело шороху в Європі. І хоча я теж вболіваю за ДК, він мене порою сприймає, як ворога народу.

Просто тому що я пам'ятаю, як грало Динамо в 97, 98, 99, а він ні. І для мене ДК це досі команда рівня ББ і РМ, а для нього ні.

Для нього Динамо почалося з того моменту коли Шахта була злючим ворогом, про що в тому ж 97, коли ми рвали синьо-гранатових і мови не могло бути. І досі для нього Динамо це тільки ворожнеча з Шахтою.І більше нічого.

І він також вважає що в усьому винуватий ЮПС, просто тому, що останні пару років Шахта демонструє гру, яку ДК не може показати. А я просто знаю що ЮПС гарний тренер з яким ДК доходило до 1/2 КУЄФА і що були об'єктивні причини невиразної гри ДК, на які тренер не міг вплинути. І що він уходив зі сльозами на очах, а про таке не забувають (буквально через пару сезонів).

Для мене було шоком, коли він радів голу АПОЕЛу у ворота Шахти. Для мене Шахта спочатку український клуб, а вже потім конкурент, а для нього навпаки.

Мені не заважає вболівати за Динамо факт того, що Шахтар зараз об'єктивно краще грає. А для нього це серпом по яйцях.

Це була приказка, а казочка в тому, що ДК - це не лише ворожнеча з Шахтою. Це не лише вказати"донецькому бидлу" на його справжнє місце. Мені б дуже хотілося, щоб до усіх дійшло, що Динамо це цілий світ, це своєрідна загальноукраїнська ідея. Щось таке, що єднає країну по обидва береги Дніпра. І що це команда, яка належить усій Україні, а не лише кільком спальним районам Києва. І що це все разом взяте не дає право заноситися і споглядати на усіх з висоти чужих досягнень.

І я ніяк не можу зрозуміти, чому певна група вболівальників ДК хочуть звести світ Динамо лише до ворожнечі з Шахтарем. Невже ви настільки недолугі, що мати об'єкт для жбурляння лайном це і все що ви хочете від життя? І не вже для вас ДК це лише черговий спосіб піднести себе за рахунок інших?

 

П.С. Прохання відповідати по суті написаного, а не описувати мої особисті якості чи викривати мене в якості агента ШД.

Автор: (dimicandum)

Статус: Старожил (665 комментариев)

Подписчиков: 0

39 комментариев
Лучший комментарий
  • Motorhedo Kyuss(motorhedo) - Наставник
    15.09.2012 22:36
    Я тоже радовался голу АПОЕЛа в ворота Шахты...Радовался, радуюсь и всегда буду радоваться ЛЮБОМУ голу в ворота Шахтиора...
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии