Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

4 іноземні кандидати на пост тренера Динамо

2012-09-24 18:59 4 іноземні кандидати на пост тренера Динамо Перший з них - колишній наставник Барселони Пеп Гвардіола! ...
4 іноземні кандидати на пост тренера Динамо4 іноземні кандидати на пост тренера Динамо

Перший з них - колишній наставник Барселони Пеп Гвардіола! А чом би й ні? Можливо, каталонець вже втомився без роботи і готовий очолити новий амбітний проект. Звучить, щоправда непереконливо. Та й навряд Ігор Суркіс запропонує Пепу таку суму, від якої той би не відмовився. 

Йдемо далі, другий, ймовірніший кандидат - аргентинець, але працює зараз в Іспанії.

Це - Марсело Б'єлса. Минулого року він здійняв галас зі своїм Атлетиком Більбао, дійшовши до фіналу Ліги Європи. Однак у тренера розбіжності з керівництвом клубу, через що він от-от може залишити Країну басків. Б'єлсі не подобається те, що Атлетик продає лідерів - Хаві Мартінес пішов у Баварію, на черзі - Фернандо Льоренте. 

Марсело Б'єлса славиться тим, що досягає високих результатів зі слабими командами. Ньюеллз Олд Бойз та Велес Сарсфілд далеко не найіменитіші команди в Аргентині, а дон Марсело ставав з ними чемпіонами. А от зі збірними Аргентини та Чилі він так й нічого не здобув. 

Третій кандидат - з Англії. Це - Гаррі Реднапп. Він провів 4 чудові сезони у Тоттенхемі, й надіявся очолити збірну Англії. А натомість крісло керманича "Трьох левів" віддали Годжсону, а його звільнили й з "Тоттенхема". Тепер Реднапп уже кілька місяців як без роботи. Зі "шпорами" від проводив успішні сезони, але надзвичайних досягнень все ж у нього не було. 

Четвертий кандидат - з країни чарівників м'яча, який би чудово порозумівся з динамівськими бразильцями та португаломовним Мігелом. Це бразилець Луїш Феліпе Сколарі. Він нещодавно залишив посаду головного тренера "Палмейраса". Звільнення відбулося за погодженням сторін, керівництво клубу подякувало 63-річному фахівцеві за відмінну роботу. Як повідомляють деякі ЗМІ, звільнення Сколарі пов'язано з тим, що він мав пропозицію від київського "​​Динамо", яке ще тоді планувало позбутися Юрія Сьоміна після низки невиразних матчів. 

Сколарі відомий тим, що тренував збірні Бразилії та Португалії на почату 2000-их. Згодом він очолював "Челсі", де не досягнув значних успіхів. Має Сколарі і досвід заробітків на пострадянському просторі. У 2009-10 роках він очолював узбецький "Буньодкор", з яким став чемпіоном країни.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2012, 18:59
24.09.2012, 18:59
116896 2 Tirey, AvPAl
seroxa
Автор:
(seroxa)
Статус:
Опытный писатель (460 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть