Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Крига скресла, Ігоре Михайловичу? Готовий інвестувати в Динамо 5000грв

2012-09-25 10:32 Одразу відсікаю звинувачення і підозри в "кротизмі": я народився в Києві, в 5-му роддомі на Севастопольській, ...

Одразу відсікаю звинувачення і підозри в "кротизмі": я народився в Києві, в 5-му роддомі на Севастопольській, в 1976 році, і свідомо вболіваю за Динамо із 1985 року. Отже. 

Сьогодні сталась знаменна подія. Ігор Михайлович Суркіс вперше публічно сказав, що готовий поділитись часткою в Динамо (крім того він дав зрозуміти що читає ці блоги):

"Давайте создадим совет акционеров и разделим бремя затрат, ведь в Киеве есть бизнесмены, неравнодушные к футболу и располагающие для этого достаточными средствами.

 Но почему-то, когда я поднимаю этот вопрос, никто не торопится откликнуться на мое предложение." http://dynamo.kiev.ua/articles/116978.html

Поперше, я дуже хочу сподіватись що Ігор Михайлович нам тут не натякає тонко на те, що скоро серед акціонерів Динамо ми побачимо якісь одіозні прізвища, наприклад, Фірташ? Дуже не хотілось би.

По друге, я не можу в цьому місці не підняти знову ідею (за яку мене раніше жорстко критикували на цьому форумі) - зробити частину вболівальників Динамо - акціонерами клубу Динамо. 

Ігор Михайлович, ви не якимось там віртуальним бізнесменам пропонуйте, а простим вболівальникам. Анкціонуйте Динамо. Я скромно декларую - готовий інвестувати в Динамо 5000 грв. Будь ласка не смійтесь в цьому місці тільки тому, що це дещиця. Якщо навіть Олімпійський готовий був би інвестувати в Динамо в середньому по 1000грв, наприклад, це буде вже 70 млн грв. Я розумію що це не багато. Тому ви, Ігоре Михайловичу, подумайте і оцініть скільки % клубу коштують 70млн грв. і цю долю запропонуйте київській громаді. (Я здогадуюсь це, на Вашу думку, буде не більше 1-2% клубу - ну нехай і так). Поставте обмеження на кількість акцій одній особі, якщо боїтесь захоплення клубу Ахметовим чи будь ким іншим. Якщо 50,000 киян стануть акціонерами Динамо це:

по-перше, підвищить відповідальність всіх співробітників Динамо (тренерів і технічний персонал), оскільки вони не просто будуть відповідати перед Вами за роботу, а перед масою вболівальників-акціонерів. Крім того персонал Динамо самих можна зробити акціонерами - нехай відчувають ще і матеріальну відповідальність.

по-друге: якщо ви боїтесь рейдерского захоплення клубу (як це намагався колись робити Григоришин, що підштовхнуло Вас перетворити Динамо на товариство з обмеженою відповідальністю), то продаж акцій армії вболівальників навпаки Вас захистить - тому що ви з ними будете в одному човні, в одній команді. 

Ви звісно багата, успішна, сильна людина. Не думаю що хтось має право Вам вказувати, що робити. Тому просто прошу Вас, подумайте над цим ще раз, будь ласка.  

Дякую.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.09.2012, 10:32
yevhen77
Автор:
(yevhen77)
Статус:
Опытный писатель (203 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг 0 : 0   3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45
Чемпионат Франции Ланс Лорьян - : - 3 мая 22:00
Чемпионат Англии Лутон Таун Эвертон - : - 3 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть