Блохін "за" і Блохін "проти"

Прочитавши офіційну заяву про призначення головним тренером "Динамо" Блохіна сам собі задав питання, я підтримую це рішення чи ні.

Перше про мінуси.

1. Мені завжди була не байдужа доля збірної. І після гри з Англією, після того, що ми побачили дійсно гру, якось не хотілося б відпускати Блохіна. При цьому  відмітити, що знову наражаємося на шквал критики з боку "дружнього" табору.

Будуть звинувачення про те, що Суркіс свої інтереси поставив вище національних, що Блохін зрадив вболівальників України (згадайти і наші в тому числі випади проти Маркевича, коли той покинув збірну)

2. Не знаючи достаменно, як проходили роки тренерства Блохіна в Греції (маю на увазі, який там був фінансовий розклад, футбольний і т.д.) і маючи свіжий приклад його тренерства в "Москві" десь викликає занепокоєння його вміння працювати в клубі, а не в збірній.

Тепер до плюсів.

1. Блохін людина з динамівським сердцем. Я думаю він ніколи не скаже що Динамо слабше за Шахтар чи ПСЖ і що треба опускати руки.

2. Блохін прихильник дисципліни. Сомніваюся що його будуть посилати нах.. гравці

3. Блохін хороший психолог (ИМХО). Після гри в збірній пішов на "поправку" і Хачеріді і Гармаш.

4. По роботі в збірній мені імпонує та гра, яку поставив Блохін. Якщо йому вдастся це зробити в Динамо, то буду тільки за.

Підводячи підсумки написаного, хочу побажати успіхів  Блохіну в Динамо, а всім нам хочу побажати, щоб більше ніколи інфа про звільнення тренера не набирала 2 тис. лайків.

Автор: (Vovan_I)

Статус: Опытный писатель (378 комментариев)

Подписчиков: 0

41 комментарий
Лучший комментарий
  • Саша Ф.(rumynchik) - Наставник
    25.09.2012 17:55
    Лень писать заново, поэтому просто перепечатываю то что уже написал на главной ветке:

    Не пинайте сильно, бо как-то не особо радостно.
    Вернее как - очень рад что не буду больше эту "трагедии не делаем"-рожу видеть больше, но с Блохиным как-то и что-то оставляет неприятный осадок.

    1. Сборная бай-бай, получается? Тогда жалко...
    2. Не мне судить, но всегда казалось что его стиль подходит именно для тренировки сборной (раз в несколько месяцев собрать игроков, настроить (надрючить) и погнать на поле).
    3. Уж очень Олег Владимирович резкий и жесткий. Наши "хрустальные" легионеры могут не выдержать. Я не говорю что это плохо. Просто что хз кого набирать будем в состав.

    В общем в душе сумбур... вроде как и радостно, но за последние 2 года уже настолько привык к тому что надеяться нема на що, что с опаской жду следующих матчей.
    Хотя я уверен, что сама игра будет у команды лучше.

    Ведь самое главное: Блохин - не трус!

    Удачи нам, люди!
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии