Шахтар сидить на вулкані

В матчах з Шахтарем завжди наказують одних і гладять по головці інших! наприклад коли грає Динамо і йде потасовка то наказують ключові фігури Динамо а з Шахтаря або взагалі не наказують або не значимі фігури! 

Но якщо глянути глибше в корінь то імено з командою Шахтар зустрічаються порушення ДИСЦИПЛІНИ !!! Тому зачинщиком таких бійок вважається команда з участю якою й відбулися ці бійки - а це Шахтар!!! (Волинь Динамо Дніпро Металіст-всі вони були жертвами Шахтаря у сутичці) 

Потрібно на це звернути увагу своїй Федерації,щоб потім не набратись позору від вмішування ФІФА!!! Тепер нехай по совокупності накажуть команду зачинщиків порушення дисципліни!!! 

А то що ця команда меньше всіх була наказана і її гравці-то це взагалі нонсенс ,або не чесність і не прозорість у нашій футбольній кухні

Автор: (garmonik)

Статус: Эксперт (6433 комментария)

Подписчиков: 2

22 комментария
Лучший комментарий
  • viy viy(VIY) - Опытный писатель
    29.09.2012 15:03
    В нашей стране, где у власти юзовские урки, ни о какой справедливости речи идти не может. Но и на старуху бывает проруха. Рано, или поздно кому-то в УЕФА, или в ФИФА может показаться странным, все происходящие в логове Ахметова. А вдруг восточно-европейскую осасуну возьмут, да и отстранят от международных турниров, да еще и с понижением в классе. Очень бы этого хотелось. И лучше пораньше!
    • 7
Комментировать