Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
garmonik
Имя:
Garmonik Garmonik
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Любимые клубы:
Динамо Київ
Зарегистрирован:
02.05.2012 09:50
Карма:
5098
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 4

      Хто несе відповідальність за вчорашнє прениження,перед повним стадіон,майже 70 тисяч вболівало?!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      15.03.2019, 09:16

      Най головніша оцінка нашої гри,пролунала від Сарі,що сказав Динамо в поганому фізичному стані! Ми програли в фізиці,нас перебігали... Якщо колись Динамо, цим завжди брало верх,то тепер тренер навіть на фізрука не тягне! Дуже дивним є не адекватна оцінка від Хацкевича,перед матчем у Лондоні,потім перед матчем в Києві,а реально ми не забили жодного голу і ніяких підстав цьому не створили! На запитання журналюги,що зробив би тренер тепер,якби мав би можливість щось поміняти перед цею дуеллю,то тренер сказав що поміняв би жереб... Як можна поміняти жереб??? То питання в кваліфікації нашого головного тренера,абсолютно відомо і навіть те що нічого не поміняється,але є ще ПРЕЗИДЕНТ, зараз відкриті питання саме до Суркіса,відповідальність на ньому!!!

    • 11

      Так хто ви критики,чи тролі?!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      15.08.2018, 12:22

      Моя тема,це мета звернути увагу,на несправедливість коментарів,що зовсім не об'єктивні по відношенню до Динамо! Комусь не подобається гра Динамо, дійшло до того що кожну гру обсирають не дивлячись на результат! Наприклад у нас меньше злоби надходить від суперників що отримали поразку від нашого клубу!

      Читать полностью →

    • 3

      Реврс футбольної країни

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      19.08.2016, 19:56

      Я спостерігаю формацію вболівальницької групи,якою я рахую дуже прогресивною!Суть цієї вболівальницької групи полягає в дуже імпульсивному реагувані на революційні зміни в Українському футболі,ці вболівальники зайняли дуже правильну позицію до футболу як клубному так і національному рівні!Наші прогресивні вболівальники прийняли всі реальності, зі всіма проблемами а також подальше падіння Українського футболу і найвідчутним падіння якраз припадатиме на еліту,зате є віра в аматорський і дворовий футбол!

      Читать полностью →

    • 1

      Які нам потрібні новини для сайту

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      03.07.2016, 15:18

      Ван дер Меер раскритиковал игру «Стали»

      Главный тренер каменской «Стали» Эрик ван дер Меер по мотивам контрольной игры против словенского «Кршко» (0:0) сказал следующее…

      – Коуч, каковы итоги второго поединка «Стали» на сборах в Австрии? – С нашей стороны это была очень плохая игра. Во-первых, мы были уставшими.

      Читать полностью →

    • 19

      Що таке Шурики?

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      09.09.2015, 19:04

      Вибачте,що використовую блог,але я не знаю для чого існують ці шурики і цей гаманець?! Можливо у них якась цінність є?Комусь щось відомо про це то напишіть будьласка в коментаріях. І ще для зручностей мабудь треба сторінка що дозволяла б розміщати свої запитання і відповіді,а також з участю розробників сайту,так званий "чат"

      Що таке Фан-Зона і навіщо вона потрібна?

    • 3

      формат для чемпіонату України

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      18.06.2015, 10:49

        В звязку з тим що деякі експерти вважають, що прийнятий формат чемпіонату є  послабленням конкурентноспроможності нашого чемпіонату то ми спробуємо запропонувати свій варіант.
       Формат проводиться в ІІ етапи І етап з 14 команд в 2 круга, ІІ етап - іде розбивка на групи, перших 6 команд грають в плейоф на визначення чемпіона і призові місця теж у 2 круга, а решта 8 команд гратимуть на кубок України та пару їм складатимуть 8 команд, які визначилися з нижчих ліг, тобто кубок буде з 1/8 у 2 матчі.

      Читать полностью →

    • 8

      Всім,всім!!!Тренерам Динамо : Будьте чесними перед своїми вболівальниками!!!!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      25.04.2014, 22:18

      Garmonik Garmonik (garmonik) - Наставник 25.04.2014 21:33

      Ну візьміть тренера,щоб хотя би збалансував лінії команди і щоб розривів не було!Ну ви подивіться як Чорноморець вилітав в контратаки,де такі шанси що Динамо давало гравцям Чорноморця не дає жодна команда що грає принаймі в Лізі Європи на самих раніх стадіях!

      Читать полностью →

    • 31

      Маркевич не потрібен Динамо!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      19.04.2014, 00:33

      У Маркевича,нічого особливого немає щоб його взяли в Динамо! З молодю працювати не вміє і жодного не привів у професіонали!Та й узагалі в його команді гравці не прогресують ,а просто грають по схемам і тактику на гру вони виконують!У маркевича не вихованно гравців у збірну України та й мабуть в жодну збірну він не привів ,хіба що вони вже до нього там грали!

      Читать полностью →

    • 8

      А сам Блохін рівень Київського Динамо?!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      17.12.2013, 12:19

      Нас усіх просто задавили словами,що все буде добре і Блохін вже знає як вивести команду на рівень Гранда....Але пробачте я не вірю!!!У тренера мотиватора,забрали його основну зброю-мотивування гравців,бо команди нема!Легіонерам наприклад влом відходити на зад і навіть більше вони не борються за мячі на рівні Гранда,а так лише для окозамилювання показати ппевні рухи у бік мяча щоб не перестаратися і бодай ще не відібрати мяч,а навіщо?

      Читать полностью →

    • 5

      Тактика вболівальників!

      garmonik Garmonik Garmonik (garmonik)

      01.12.2013, 18:36

      Шановні колеги вболівальники і фанати-ми теж причасні до формування нашої команди,своїми обговорюваннями і требуваннями до команди,ми їм вдячні,ми їх хвалимо.ми їх любимо ми їх піднімаємо на вершину і опукскаємо нижче плінтусу,але ми об*єктивні і все по заслугам....          

      Отож ми всеодно впливаємо на чиїсь прийняття рішення,так навіть якось сам Суркіс зізнався що одного разу прийняв рішення про відставку по одному тренеру(Газаю) ,саме під впливом вболівальників які цього вимагали.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть