Не заради критики

Хочеться всетаки привернути своїх соратників по вболюванню за нашу національну збірну України до думки що ми вболівальники взмозі вплинути на патріотичність нашої команди і безпосередньо на самих гравців!

Ми можемо скандувати з трибун звернення до наших гравців : "Той хто сьогодні прийшов грати за національну збірну України,пам*ятай що ти надія цій трибуні і тій мільйоній армії закоханих у тебе вболівальників які не змогли сюди потрапити,зіграй для нас 95 хвилин до фінального свистка і усі хто прийшов вболівати в цей день за тебе забудуть про свої проблеми і свої щасливі усмішки даруватимуть тобі і складатимуть про тебе серенади!

Хотя напевно скандування має бути чуть коротшим і більш запам*ятовним то тоді нехай мій блог буде ідеєю і хай створить конкурс на най краще скандування якеб змогло вплинути на психологію наших гравців що уже грають і на тих хто потім приходитиме у збірну.

Здоров*ю це не шкодитиме а вот адреналін в крові підніме,це я гарантую бо це скандування і любов толпи визнала мабуть ще стародавня Греція коли влаштовувала ігри гладіаторів.

Автор: (garmonik)

Статус: Эксперт (6433 комментария)

Подписчиков: 2

4 комментария
Лучший комментарий
  • Garmonik Garmonik(garmonik) - Эксперт
    18.10.2012 23:07
    Я не знаю хто вас мінусує і я пробував переплюсувати але якісь... Короче просто краще вам самим удалитись хоть я й не розумію звідки така агресія тих мінусовщиків,мабуть тут групіровки вступили в бототьбі якраз ті кого образив шановний bukmeker
    • 3
Комментировать