Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Металіст-Курченко-Абрамович

2013-01-11 13:33 Раніше вирішив написати свої міркування, але зібрався тільки тепер. Отже "попереднікі". Дружба уже екс-власника Металіста О.Ярославського ...

Раніше вирішив написати свої міркування, але зібрався тільки тепер.

Отже "попереднікі". Дружба уже екс-власника Металіста О.Ярославського з власником Челсі Абрамовичем набрала серйозні обороити десь рік-півтора тому. Загляньте в google Ярославський і Абрамович разом на стадіоні, разом відпочивають в Турції, разом плавають на яхті і т.

п. В цьому немає нічого дивного, люди не бідні, спільні інтереси, ймовірно і спільні бізнес-проекти.

Курченко. Хто такий Сергій Курченко напевне питав себе кожен. Чудес не буває, зараз уже не 90-ті, коли було наше а стало моїм. На даний час дуже швидко багатіють тільки люди з оточення президента, а інших успішно відкусують від державного пирога. Отже Курченко не розбагатів в 90-х (в силу віку) не був побаченим в оточенні донецьких, та і взагалі в спискар різних 10-, 50-, 100- найбагатших українців, чи просто жителів України теж не попадав. Все таки списки Форбс якусь долю правди, якусь інформацію тай несуть. Про Курченко взагалі згадки немає, хоча присутні люди з капіталом в 40-50 млн дол, а цього як відомо надто мало для купівлі та утримування клуба рівня Металіста.

В даній ситуації я розглядаю два варіанти: 

1) Ярославський залишився де-факто власником Металіста, а купівля/продаж для замилювання очей, для відводу від себе уваги в питаннях з Кернесом і Ко. Хоча в це не дуже віриться, оскільки Ярославський міг елементарно відкупитися.

2) Власником клубу де-факто став Абрамович, але не де-юре, оскільки це заборонено положенням УЄФА (момент участі в єврокубках). Подібна практика уже існує, оскільки уже неодноразово йшла мова про те що Абрамович володіє московським ЦСКА (можливо і не 100%, але тим не менше) і Вітесом.

Скажете для чого це Абрамовичу? Питання купівлі/продажу для України нафти і газу буде ще довгий час актуальним, а відповідно і розрахунки за нього; а футбольні клуби і футбольні трати - як варіант в хитроплеттіні схем фінансових потоків. Продаж Тайсона як на мене тому підтвердження. По перше ні Челсі, ні Шахті він НЕ потрібен, та і дозволу на роботу в Англії Тайсон не отримав би, а тому інфа про його перехід на Стемфорд Брідж - пускання туману в очі.  Десь появляється варіант з переходом Вільяна в Англію, але все рівно більше попахує фінансовим розрахунком між олігархами

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2013, 13:33
11.01.2013, 13:33
130740 4 godar, vitalikk, giperboloid, Metalik
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4959 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Лечче Аталанта 0 : 2 Закончился
Торино Милан - : - 18 мая 21:45
Чемпионат Испании Алавес Хетафе - : - 18 мая 22:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть