Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підтримаймо «Динамо» на «Олімпійському»!

2013-02-05 21:45 До першого у новому році футбольного матчу на «Олімпійському», в якому київському «Динамо» протистоятиме французький «Бордо», ...

До першого у новому році футбольного матчу на «Олімпійському», в якому київському «Динамо» протистоятиме французький «Бордо», залишилося зовсім небагато часу, і головна спортивна арена країни повним ходом готується до прийому тисяч уболівальників «біло-синіх», які скучили за яскравими футбольними емоціями.

За словами технічних фахівців, всі системи стадіону вже пройшли необхідне тестування і працюють бездоганно. У цьому встиг переконатися керуючий підготовкою та проведенням матчу від УЄФА Бо Сундстрем. Тому можна з упевненістю сказати, що матч відбудеться на найвищому рівні.

Повністю готове до проведення футбольної баталії і серце головної спортивної арени країни - смарагдовий газон «Олімпійського», який, за інформацією агрономічної служби стадіону, відмінно перезимував і зберіг свої чудові характеристики. Щоб навесні отримати якісне покриття, поле ще восени необхідно було правильно підготувати, внести потрібні добрива і обробити проти хвороб, а також правильно "запустити сніг" на полі, виключно на суху поверхню.

- Восени ми провели цілий комплекс процедур, - розповідає головний агроном стадіону Віктор Яроменко, - і всю зиму контролювали температуру повітря, грунту і температуру поверхні поля, яка не повинна була опускатися нижче 0⁰С. За 2 тижні до матчу був включений поступовий підігрів, щоб поле акліматизувалося. А коли воно прогрілося, його накрили спеціальним покривалом для збереження температури і запустили більш інтенсивний підігрів, щоб зійшов сніг. Температура поля при цьому повинна триматися на позначці +15⁰С. Так всього за 36 годин з поля зник п'ятисантиметровий шар снігу. Потім поле було знову оброблено для захисту від хвороб і тепер за допомогою спеціальних ламп, які замінюють природне сонячне освітлення, ми будемо щодня стимулювати ріст трави. Напередодні гри газон підстрижуть і завдадуть розмітку.

Після довгих зимових «канікул» шанувальників столичної команди чекає на стадіоні справжнє футбольне свято, адже команда з новими силами і неабиякою волею до перемоги готується до відповідальної гри і збирається показати якісний футбол. А сам стадіон зустріне гостей п'ятизірковим комфортом і відмінним сервісом.

Приємною несподіванкою для відвідувачів стане удосконалене меню фастфудів арени, а особливо холодним лютневим вечором гостей порадує ароматний гарячий суп.

На цьому матчі кожен уболівальник зможе стати частиною унікальної програми захисту навколишнього середовища, розробленої «Олімпійським» спільно з «Динамо». Тепер в пунктах харчування можна придбати напої у спеціальній «біло-синьій» еко-тарі, а після використання - залишити її собі на пам'ять або повернути за винагороду.

Незабутні емоції в цей день чекають і закохані пари, адже матч відбудеться у День Святого Валентина. Уболівальники зможуть взяти участь у традиційному фотоконкурсі «Любов на Олімпі». Нагадаємо, будь-яка пара, що сфотографується на трибунах, зможе поборотися за подарунки від «Динамо», НСК та спонсорів, а також за головний приз - професійну фотосесію на полі арени.

Крім того, кожен шанувальник «біло-синіх», що прийде на цю гру, отримає можливість ще й виграти м'яч з автографами футбольних зірок «Динамо». Переможець буде визначений під час матчу за номером вхідного квитка за допомогою випадкової комп'ютерної вибірки.

Не пропустіть можливість підтримати «Динамо» на «Олімпійському» у боротьбі за європейський футбольний трофей, поки квитки на матч ще є у продажу! У касах на Троїцькій площі та касах стадіону «Динамо» ще є можливість купити квитки і категорії «Паблік» (40 - 150 грн.), і категорії «Бізнес» (350 - 400 грн), що включає ряд додаткових послуг та особливих переваг (комфортні крісла з ідеальним оглядом поля, харчування тощо).

Покажемо французьким фанам, як вболівають за рідну команду у Києві! Заповнимо трибуни і допоможемо «біло-синім» перемогти!

До зустрічі на стадіоні!

Прес-служба НСК "Оліипійський"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.02.2013, 21:45
ed78
Автор:
(ed78)
Статус:
Наставник (4585 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд 0 : 0   27 апреля 19:30
Чемпионат Италии Лацио Верона - : - 27 апреля 21:45
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр - : - 27 апреля 22:00
Чемпионат Англии Астон Вилла Челси - : - 27 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть